Parador vloeren

Visgraat werkt altijd

In de lente hebben we zin in iets nieuws en fris. Geldt dit ook voor sommige of alle vloeren in jouw huis? Dan is hier onze aanbeveling voor een nieuwe versie van een klassieker!

Blijf altijd met beide voeten op de grond staan - dat zou een basisregel voor inrichten kunnen zijn. Want de keuze voor de juiste vloer of het juiste legmateriaal is de basis voor de hele sfeer in ons huis. Als je een tijdloos en toch modern ontwerp voor je vloer wilt, is het visgraatpatroon een grote stap in de richting van perfectie. Het is de absolute klassieker in oude flats en andere historische gebouwen, maar geniet vandaag ook weer grote populariteit - en de trend stijgt. Het patroon met een lange traditie bestaat uit parketstroken die in een V-vorm worden gelegd. Hierdoor ontstaat een soort vlechtpatroon. De naam is eigenlijk afgeleid van het skelet van een vis. Feit is: visgraat vormt altijd de ideale basis voor een mooie omgeving. De vloerspecialist Parador uit Coesfeld herkende deze trend al jaren geleden en voegde al vroeg parket en laminaat voor visgraat leggen toe aan zijn assortiment.

Frisse vloeren in het voorjaar!
Voor iedereen die in het voorjaar zijn woning wil renoveren, komt dit nieuws precies op het juiste moment: Parador breidt precies op dit moment zijn assortiment visgraatvloeren voor parket en laminaat uit met nog meer elegante en actuele decors. Bovendien zullen visgraatplanken voor het eerst ook in de productcategorieën Vinyl en Modular ONE verkrijgbaar zijn. Een korte uitweiding: Modular ONE combineert de beste eigenschappen van veerkrachtige vloerbedekkingen en hout. Dankzij het authentieke gevoel en uiterlijk is het door de Blauwe Engel gecertificeerde materiaal vrijwel niet te onderscheiden van conventioneel echt hout. "We zullen de enige leverancier zijn die een PVC-vrije designvloer als visgraatvariant toont", benadrukt Christoph Wellekötter, hoofd productmanagement bij Parador. Modular ONE Herringbone zal verkrijgbaar zijn in zes veelzijdige eiken decors - van de zeer lichte tint "Light Grey" over "Natural" en "Beige" tot de donkere kleur "Smoked". Dankzij het beproefde Allround Click-systeem, dat Parador-fans al kennen van het laminaatassortiment, is de plaatsing bijzonder eenvoudig omdat er geen links- of rechtse delen nodig zijn.

Vinyl werkt altijd!
En we hebben nog meer nieuws: met de productlijn "Trendtime 3" breidt Parador zijn vinylportfolio uit met een visgraatuitvoering. De bijzonderheid: De uiterst robuuste lijn zal verkrijgbaar zijn als vinyl met SPC-kernplaat en als vinyl om te verlijmen. De afgeschuinde rand is telkens in de slijtlaag geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een discreet voegpatroon dat de elegantie van het ontwerp benadrukt. Leggen is geen probleem, zelfs niet voor doe-het-zelvers, want voor beide varianten zijn geen rechter- en linkerdelen nodig. De SPC-versie biedt acht verschillende eiken decors, terwijl de zelfklevende versie er vijf biedt.

Onze conclusie: Visgraat is er voor elke smaak, elke woonstijl en elke behoefte. Eén ding hebben alle Parador vloervarianten echter gemeen: ze bieden u steeds eersteklas kwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist