Parador vloeren

Modular ONE–vloer Athens

Een keer per jaar komen ongeveer 15.000 mensen van over de hele wereld samen om een route van 42,195 kilometer in de Griekse hoofdstad te bedwingen. De moeder van alle hardloopevenementen, de mythische marathon in Athene, vindt zijn grote finale in het Panathinaiko Stadion, een bijzonder symbolische plek voor de Atheners. Het Kallimarmaro – Grieks voor ‘prachtig marmer’ – was immers herhaaldelijk het toneel van belangrijke momenten in de wereldgeschiedenis.

 

De vloer
De Modular ONE-vloer ‘Athens’ bewandelt historische sporen en vertaalt het glinsterende witte marmer van het eerbiedwaardige stadion in een eigentijdse elastische vloerbedekking. Het decor, dat afwisselend wit-crèmekleurig, bruinachtig en grijs is, wordt onderbroken door delicate donkere lijnen. De uitstraling van hoogwaardig wit marmer maakt de lichte vloer tot een edele alledaagse metgezel die zich thuis voelt in verschillende interieurs.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist