Parador parket highlights

Ervaar thuis de schoonheid van de natuur

Of het nu gaat om een rustiek landhuis, een puristische stadsvilla of een moderne loft – Parador-parketvloeren zijn altijd het juiste antwoord wanneer hoge eisen worden gesteld aan stijl, elegantie en interieurdesign.

Parador parket highlights, met een breed scala aan kleuren en formaten, tonen de diversiteit van het materiaal hout en waarom natuurlijke vloerbedekkingen een echt trendproduct zijn. Parket is natuurlijk en gezond om op te wonen, waardevol en maakt een individueel design mogelijk door een verscheidenheid aan ontwerpen, formaten en oppervlakken.

Eik is één van de highlights van het actuele Parador Parket-assortiment. Het is en blijft een topfavoriet, die inspireert door zijn rijkdom aan varianten: nieuwe decors en formaten tonen de klassieker van zijn beste kant: naast minerale tonen zijn op dit moment felle en grijstinten bijzonder populair. Met de 'Eiken Pure'-kleurtoon heeft Parador een decor ontwikkeld dat er als onbehandeld hout uitziet, aansluit bij de trendy Scandi-stijl en naadloos integreert in een natuurgetrouw interieur. In overeenstemming met de Trend Mid-Century gebruikt de vloerspecialist uit Coesfeld ook warme, rijke bruintinten zoals 'Eiken Nougat'.

Ook de aantrekkelijke interpretaties van beuk passen perfect in een trendy omgeving: beuk past met zijn warme, lichte en stille kleur uitstekend bij de trendy Scandi-stijl en overtuigt met een frisse moderniteit. Ook naaldhout zoals de lariks, die indruk maakt met zijn veelzijdige kleuren en rijke tonen, wint aan populariteit.

Naast royale plankformaten bestaat Parador uit scheepsvloeren met bijzonder geaccentueerde oppervlakken in moderne, heldere kleuren. Het elegante 'Chevron'-design is een bijzonder hoogtepunt van het Trendtime 9-assortiment voor een geavanceerd en klassiek, maar toch eigentijds vloerdesign. De momenteel zeer populair Franse versie van het klassieke visgraatpatroon beleeft een revival en zet nieuwe trendstandaarden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist