One Ground Design Edition

Eiken parket Copenhagen

Het dak van de nieuwe afvalverbrandingsinstallatie, ontworpen door Bjarke Ingels in Kopenhagen, verrast met een buitengewone functie. De sterarchitect integreerde hier stedelijke ruimte in de vorm van een skipiste die sportliefhebbers het hele jaar door een afdaling van 450 meter biedt. ‘Copenhill’ is voor iedereen toegankelijk en ziet zichzelf als een openbaar park.

De vloer
De opvallend gestructureerde gevel maakt het gebouw tot een bezienswaardigheid in de Deense hoofdstad en tegelijkertijd tot een inspiratiebron voor het lichte, Scandinavisch ogende eiken parket ‘Copenhagen’ met contrasterende donkere elementen. Onregelmatig gestippelde vlakken vormen samen met effen vlakken een samenhangend geheel en creëren een vloeiend ritme in het totaalbeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist