Nooit meer last van vegen

op je vloeren

en er alweer vegen of vlekken op zitten na een korte tijd. Dat is naar en frustrerend. Alhoewel het mensen niet uit gaat maken of jij wel of niet een vlekkeloze vloer hebt, het is voor jezelf toch fijn dat je hem niet dagelijks schoon hoeft te maken. Maar hoe kun je voorkomen dat je vegen en/of vlekken op je vloer krijgt?

Reiniger voor op de vloer

Maak jij je vloer schoon met water, of bijvoorbeeld allesreiniger? Het slimst is om een kleine hoeveelheid te gebruiken van een vloerreiniger. Gebruik nooit te veel, want zeepresten blijven ook zitten en deze ga je terugzien. Meng een kleine hoeveelheid van de vloerreiniger met water en maak hier de vloeren mee schoon.

Gebruik als tweede nooit warm water op vloeren. Een warme temperatuur van het water zorgt er namelijk voor dat het sopje op de vloer snel opdroogt, wat ook weer zorgt voor zeepvlekken. Gebruik dus koud water of maak het eventueel lauw, zodat je dit probleem niet hebt. Ook met koeler water kun je prima de vloeren in huis schoonmaken.

Doe je schoenen binnen uit

Veel mensen doen dit eigenlijk al standaard, maar velen ook niet. Maar om je vloeren in huis zo schoon mogelijk te houden, is het verstandig om binnen geen schoenen te dragen en zo dus ook geen vuil van buiten mee naar binnen te nemen. Doe de schoenen uit in de hal bij de voordeur en berg ze hier ook op, op bijvoorbeeld een mooi schoenenrekje of in een kast met vakken. Zo staat het allemaal netjes en blijven de vloeren in huis mooi schoon.

Ook belangrijk hierbij is om gebruik te maken van een goede deurmat. Naast dat het er leuk en mooi aangekleed uit ziet, helpt het om het extra vuil dat je eventueel toch de hal in loopt eraf te halen. Leg een goede schoonloopmat neer om ervoor te zorgen dat het meeste vuil van de schoenen is voordat je ze uit doet. Ook kun je natuurlijk schoonloopmatten op maat laten maken, zodat ze perfect passen in de opening van de voor- of achterdeur en je voldoende ruimte hebt om je voeten af te vegen en hier ook de schoenen uit te doen. Dat is wel zo prettig, anders heb je dit vuil alsnog in de hal staan op het kastje of rekje, en dat wil je liever ook niet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist