Leer als vloer

Alphenberg

In Nederland en daarbuiten is men steeds meer gewend aan het gebruik van leer voor vloer- en wandtoepassingen. Geen wonder dat Alphenberg in 2011 in een snel tempo groeide. In Nederland werkt Alphenberg nu met 16 verkooppunten en opent eind augustus 2011 op Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal haar tweede showroom.

Door de uitbreiding van het productassortiment met extra maten en nieuwe prints is Alphenberg Leather Flooring nog aantrekkelijker en nog beter toepasbaar. Door introductie van een onderhoudsmiddel en -programma draagt ook het vergemakkelijkte onderhoud hieraan bij. Het is inspirerend om de reacties te zien als de lederen tegels van Alphenberg en hun gebruiksmogelijkheden worden getoond. In combinatie met het nieuwste product: de HUGS, is het Alphenberg assortiment een waardevolle en welkome nieuwe dimensie voor woon- en interieurontwerp, interieurbouw en projectontwerp.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist