Gietvloer in huis

steeds populairder

Gietvloeren vond je voorheen vooral in openbare ruimtes, kantoren en winkels. Tegenwoordig zie je de gietvloer in steeds meer woningen opduiken. Deze snel groeiende populariteit is niet zo verwonderlijk, want een gietvloer heeft flink wat voordelen.

Gietvloeren zijn bijzonder slijtvast en daardoor uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren. De vloer kan tegen een stootje, dus kinderen kan je er met een gerust hart op laten spelen. Een keer iets laten vallen, kan namelijk geen kwaad. Bovendien zijn gietvloeren volledig waterdicht, wat verklaart dat je ze steeds vaker in de keuken of badkamer ziet. Als er eens een ongelukje plaatsvindt, is het snel weer schoon gemaakt.

Gietvloeren zijn niet alleen praktisch, maar ook bijzonder mooi. Op Gietvloer.net vind je een overzicht van alle mogelijkheden. Door gebruik te maken van strakke lijnen, krijgt je optisch meer ruimte. Bovendien zorgt een strakke, neutrale basis er voor dat je met wat kleuraccenten al een compleet nieuwe sfeer kan creëren.

Als je puur naar de aanschafprijs kijkt, lijkt een gietvloer een stuk duurder dan andere vloersoorten. De schijn bedriegt echter. Een gietvloer gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld een laminaatvloer of vloerbedekking. Na pakweg 15
tot 20 jaar zijn deze vloersoorten al lang en breed vervangen of aan vervanging toe. Een gietvloer behoudt echter zijn uitstraling en is nagenoeg onverwoestbaar. Op de lange termijn zou je dus kunnen stellen dat een gietvloer
juist voordelig in de aanschaf is. Natuurlijk zijn er diverse soorten gietvloeren met verschillende prijzen. Voor ieder budget is er daardoor een gietvloer te vinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist