Geef je woonkamer een luxe uitstraling!

Met een mooie materialen

Door middel van materialen kan je een luxe uitstraling creëren in jouw woning. Maar hoe je dit precies aanpakt, kan lastig zijn. Het is belangrijk dat je niet bang bent om verschillende materialen, stoffen en kleuren te mixen. Je kan er voor kiezen om klassiek te combineren met modern of juist voor één van de twee te gaan. Maar welke materialen en inrichtingen geven nou écht die luxe uitstraling? We vertellen het hier! 

Stalen deuren

De stalen binnendeuren zijn nog steeds een grote trend binnen het interieur. Deze deuren hebben veel voordelen. Zo laten ze veel licht door en door het glas geeft het ook een gevoel van ruimte. Heb je een hoog plafond? Trek de stalen deuren door! Dit geeft een onwijs luxe uitstraling. Stalen binnendeuren zijn ook nog eens erg goed te combineren met veel verschillende soorten vloeren zoals een houten vloer of een parketvloer

Luxe uitstraling met stoffen 

Een fluwelen stof kan binnen een handomdraai een luxe uitstraling geven in jouw interieur. Het hoeft niet veel te zijn, want met één item in velvet stof kan al het verschil maken. Donkergroen, zwart of beige zijn erg mooie kleuren voor een fluwelen stof, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kan kiezen voor een velvet bank of stoelen, maar een paar kussens kunnen ook al erg veel doen. 

De kracht van verlichting

We brengen de meeste tijd in huis ‘s avonds door en toch wordt de kracht van verlichting onderschat. Vaak wordt verlichting als een van de laatste stappen gedaan wanneer er een interieur wordt ingericht. Maar verlichting geeft sfeer en kan daarmee voor een luxe gevoel zorgen. Het is dan ook een goed idee om de verlichting mee te nemen in het eerste interieurplan. 

Gouden elementen 

Met het toevoegen van gouden elementen is het belangrijk dat je in balans blijft. Te veel gouden elementen zorgen namelijk voor een kitsch gevoel. Echter wanneer je een paar gouden elementen toevoegt in het interieur kan dit zeker geen kwaad. Het geeft juist een luxe uitstraling en dat is natuurlijk wat je wil. Goud kan je gemakkelijk toevoegen in kleine details zoals een fotolijst, kandelaar of vaas. Je kan er veel verschillende kanten mee op en het past ook nog eens overal bij! 

Het kiezen van een vloer 

Met dit onderdeel van het interieur kan je veel verschillende kanten op zonder een luxe uitstraling te verliezen. Het is wel belangrijk dat je goed kijkt naar wat bij jouw interieurstijl past. Of je nu gaat voor een houten- parket- of vinylvloer, er zijn altijd mogelijkheden die bij een luxe interieurstijl passen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist