Forbo Flooring

Veel nieuwe vloeren op woonbeirs

Forbo Flooring is dit jaar met twee inspirerende stands en heel veel nieuwe vloeren aanwezig op de Woonbeurs, die van 30 september tot en met 5 oktober plaatsvindt in de Rai Amsterdam. In hal 10 presenteert Forbo haar fraaie Novilon pvc stroken en banen collecties. Daarnaast aandacht voor de superduurzame Marmoleum collecties Selected by Piet Boon en de Thuis Selectie. Bovendien maakt Forbo ook dit jaar weer onderdeel uit van 3x anders, een samenwerking van vijf ijzersterke woonmerken - Eijffinger, Novilon/Marmoleum, Luxaflex, Desso Home en vtwonen - die mensen wil inspireren op interieurgebied. Daartoe wordt eén en dezelfde woonruimte driemaal in een andere stijl ingericht. Ook dat is te zien in hal 10.

Op beide Forbo-stands dus heel veel Novilon en Marmoleum. Forbo levert deze collecties niet alleen in een overdonderende variëteit aan maten, kleuren en dessins, maar beide merken worden ook duurzaam en in Nederland geproduceerd en ontworpen. Marmoleum en Novilon zijn oersterke kwaliteitsproducten die heel lang meegaan en meer dan ruim voldoen aan alle Nederlandse en Europese regels op het gebied van een goed binnenmilieu. Hiermee verzekert u zich van een gezonde vloer (die ook nog eens heel gemakkelijk is te onderhouden); Marmoleum ontving - als een van de weinige vloermaterialen ter wereld - zelfs het Seal of Approval van de vooraanstaande British Allergy Foundation, en Novilon wordt in tegenstelling tot veel vinyl en PVC vloeren van andere producenten gemaakt zonder de schadelijke weekmaker ftalaat.

De stoere nieuwe Novilon PVC stroken collectie bestaat uit stroken en tegels. Het Forbo-designteam heeft bij haar ontwerp gekeken naar trends van over de hele wereld. De collectie kent veel beton- en houtontwerpen, waarbij enkele houtdessins aansluiten bij de ‘steigerhouttrend’ met heel veel combinatiemogelijkheden tussen de verschillende kleuren. Ook in de nieuwe Novilon Prima en Viva collectie (banen) veel houtdessins, vernieuwende betonmotieven en krachtige steentinten, maar ook enkele warme textieldessins. Het designteam koos voor een balans tussen moderne en rustieke, maar ook rustgevende ontwerpen. Dat betekent dat de collectie uitkomst biedt voor bijna alle (huis)kamers.

Marmoleum Selected by Piet Boon is een stijlvolle, strakke en tijdloze collectie van twaalf kleuren en dessins. Mocht het ontwerp van uw smaak er niet bijzitten dan kunt u terecht bij de Marmoleum Thuis Selectie. Die bestaat uit een met zorg samengesteld assortiment van 24 hippe, actuele en inspirerende tinten. Marmoleum past heel goed in deze tijd waarin eerlijke, oorspronkelijke en gezonde producten de toon zetten. Zo bestaat het voor maar liefst 97% uit natuurlijke materialen en is daarmee de meest duurzame vloer voor thuis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist