Forbo

Novilon collectie

Een nieuwe vloer is sfeerbepalend voor elke ruimte in je huis. Je wilt een vloer die past in je interieur. Een vloer die mooi, warm en uitnodigend is bijvoorbeeld, maar ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid. De ‘leefvloeren’ van de nieuwe Novilon Viva, Bella en Prima collectie beantwoorden aan dit plaatje. Stuk voor stuk kwaliteitsvloeren met prachtige - niet van echt te onderscheiden - natuurlijke hout- en betondessins, maar toch eenvoudig in onderhoud en bestand tegen een stootje. De nieuwe collectie omvat veel lichte houttinten, maar ook aantrekkelijke kastanje- en walnootmotieven en een rustige vlakke eik bijvoorbeeld. Daarnaast veel betonnen, all-over prints en een achttal verfijnde visgraatdessins.

De deelcollectie Viva Beton bestaat uit veel betondessins in warme grijstinten die prima passen bij de industriële stijl. Strak, modern, maar toch warm en gezellig. Door de natuurlijke embossing (reliëf, red.) lijken ze niet alleen levensecht, maar voelen ze ook zo.

De Viva Hout collectie - op haar beurt - biedt de voordelen van hout zonder de nadelen. Zo worden er geen bomen voor gekapt en zijn de vloeren geluiddempend en makkelijk in onderhoud. Brede of smalle planken, naturel, whitewash of warm kastanje, visgraat of Hongaarse punt. Het kan allemaal. De collectie past net zo goed in de hectiek van een druk gezinsleven als in een modern appartement, waar niet dagelijks kinderen over de vloer komen.

Novilon Bella heeft iets frivools. De collectie verrast door de lichte motieven en structuren. Je vindt er beton, klassieke planken met een lichte houttint, een marmerstructuur en het tijdloze terrazzo in terug. Stuk voor stuk bijzondere dessins die passen bij het moderne leven.

En Novilon Prima tenslotte omvat een aantal stoere, strakke betonkleuren en natuurlijke houtdessins. De collectie werd ontworpen met starters in gedachten en geldt als een kwalitatieve vloer met unieke dessins voor een aantrekkelijke prijs.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist