Een Epoxy coating vloer

heeft vele voordelen

Een Epoxy designvloer is de manier om de werkruimte, garage zolder of winkelvloer en magazijn te voorzien van een naadloze sterke vloer!

De vloer kan in alle uni- kleuren worden gelegd. Ze hebben bovendien de eigenschap dat ze in een matte aflak of glanzend kunnen. Kan tevens worden uitgevoerd met een vlokje voor een decoratieve uitstraling!
De Epoxy gietvloer heeft een hoge belastbaarheid, is slijtvast en bovendien duurzaam. Vroeger werden deze vloeren vooral gebruikt voor de inrichting van een loods, fabriek productiehal of andere groter werkruimtes. Maar de Epoxyvloer kan ook zeer goed voor een garagevloer , omdat deze naadloze vloeren vuilwerende vloeren zijn.De Epoxydesignvloer wordt afgewerkt met een slijtvaste aflak. Deze vloeren zijn zowel industrieel als prive {garage/zolder} zeer goed toepasbaar. Deze vloeren zijn niet elastisch en voelen hard aan. Een voordeel is: gemakkelijk zelf aan te brengen met een DOE-HET-ZELF Pakket.

Geschikt voor vele ondergronden, zoals tegels, Cementdekvloeren en beton.
Mensen denken vaak dat Epoxy- coatingvloeren, gietvloeren PU zijn , maar dat is een misverstand. .Er zijn wel Epoxy gietvloeren, maar niet geschikt voor leefruimtes. Epoxy coating word gerold met speciale rollers en de PU Gietvloeren worden ambachtelijk gegoten en met een spaan gesmeerd in een look of in een unikleur. Epoxy-coating zijn alleen in unikleuren te leveren en niet UV bestendig! PU Gietvloeren in unikleur of betonlook {2 kleuren} en wel UV bestendig.

De Pu Gietvloeren zijn wel elastisch. Deze vloeren zijn licht flexibel en daardoor geschikt voor woningen. Deze vloeren zijn zeer comfortabel met vloerverwarming en voelen zacht aan.
De prijzen van PU {Polythaan} gietvloeren zijn hoger, voor een goede kwaliteit PU Gietvloer met een UV Blok betaald u gemiddeld €80.00 per m2 tot wel oplopend naar €110.00 per m2. Afhankelijk van meerdere factoren en wensen voor de vloer.

Het grootste verschil zit hem dus in de kwaliteit van de grondstoffen, dikte van de vloer, prijs/kwaliteit verhouding!
Een Epoxy gietvloer is niet kleurecht, hard en een dunner laagje.

PU Gietvloeren zijn verkrijgbaar met UV blok, elastisch en voelen zacht aan. Meer informatie kunt u hier vinden. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist