Een designgietvloer

Puur in wonen en werken

Een gietvloer versterkt het karakter van elk interieur en is mede daarom een geliefde keuze voor wonen en werken. Het design is volledig aanpasbaar naar je sfeerwensen en gebruiksbehoeften. Wat is er zoal mogelijk op dit gebied?

Scheidslijnen zónder naden

Scheidslijnen aanbrengen zonder naden, is dat niet tegenstrijdig? Niet bij gietvloeren. Gietvloeren worden naadloos aangebracht en gaan daarom (letterlijk) vloeiend op in de ruimte. Met gietvloeren realiseer je eenvoudig…

  • ruimtelijke afbakeningen. Een entreehal heeft een andere functie dan een werkplek. Wil je de vloer naadloos aan laten sluiten bij het belevingsconcept van de ruimte? Voorzie dan elke gebruiksruimte of verdieping van een eigen bijpassende kleur;
  • patronen. Gietvloeren kunnen worden gelegd in een breed kleurenpallet. Hierdoor is het mogelijk om binnen een en dezelfde ruimte meerdere op elkaar afgestemde kleurvlakken te creëren. Een prachtige oplossing voor bijvoorbeeld het creëren van aparte zit- en loungeruimtes.

Veel stijlvolle kleurafwerkingen

Het oog wil wat… en het oog krijgt wat! Met gietvloeren creëer je de sfeer die je maar wenst: van warm en rustgevend tot uitgesproken expressief. Naast de vele stijlvolle egale kleurafwerkingen zijn er zeer verrassende vloerconcepten te realiseren door…

  • twee aangrenzende kleuren te mengen tijdens het applicatieproces. Je kunt hierbij alle kanten op. Van een robuuste en rauwe betonlook tot een levendige, niet van echt te onderscheiden marmerlook. De hand van de meester komt prachtig terug in het eindresultaat; de vloer is altijd uniek.
  • … de vloer in te strooien met granulaatsteentjes of flakes. Met een gietvloer in deze uitvoering haal je een bijzonder creatieve en persoonlijke vloer in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een authentieke terrazzolook, waarmee je het buitengevoel in al zijn ongereptheid naar binnen haalt?

Een designgietvloer voor elk interieur

Een gietvloer trekt altijd de aandacht. Gietvloer specialist TREU interior specials helpt je graag bij het selecteren van een hoogwaardige gietvloer die perfect is afgestemd op je woon- en comfortbehoeften.

Meer weten? Doe inspiratie op bij www.treuinteriorspecials.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist