Duurzame vloeren van Moduleo

Perfect voor in de slaapkamer

De duurzame vloeren van Moduleo zijn uiterst geschikt voor toepassing in de slaapkamer. Een van de grote voordelen van een Moduleo vloer is het akoestische comfort. PVC vloeren zijn veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum

Een Moduleo vloer voelt aangenaam zacht aan onder je voeten, dat maakt de PVC vloeren bijzonder comfortabel. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. Omdat een Moduleo vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Door de beschermende toplaag kan een Moduleo vloer ook tegen een stootje. Deze toplaag voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het design en dit maakt de vloer onderhoudsvriendelijk. Moduleo heeft een betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur, wanneer de vloer goed onderhouden wordt geeft Moduleo een garantie tot 20 jaar.

Voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse parketlook biedt Moduleo met haar collectie een vloeroplossing voor elk interieur. Tot het programma behoren diverse planken en een visgraatmotief in donker, licht, vergrijsd hout en alles daar tussenin. Geen liefhebber van houtmotief? Moduleo biedt ook een alternatief in natuursteen look aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist