Dit zijn de trends op het gebied van vloeren in 2022

Trends voor je vloer

Trends komen en gaan, wat betekent dat er weer een hoop inspiratie op ons staat te wachten voor het komende jaar. Moet je al deze trends volgen? Nee, uiteraard is dat niet bij te houden, tenzij je van plan bent twee keer per jaar je volledige interieur om te gooien. Toch is het wel leuk om de trends zo af en toe goed in de gaten te houden, want wie weet sta je wel op het punt om het een en ander aan te passen in je woning. Wat betreft vloeren staat er weer een hoop leuks op ons te wachten, dus verdiep je nu alvast zodat je straks een super trendy vloer hebt liggen. Deze drie vloeren ga je veel terugzien het komende jaar.

Pvc vloeren
We starten direct met de meest veelzijdige variant onder de vloeren, en dat is de pvc vloer. Of je nu de uitstraling van een houten vloer wilt nabootsen of liever een industriële betonlook vloer wilt hebben, beide kan de pvc vloer voor je nabootsen. En daarnaast zijn er nog veel meer stijlen die deze vloer kan hebben. Het is een stevige en duurzame vloer en daarnaast is deze ook gemakkelijk te onderhouden. Je koopt pvc vloeren bij pvcvloerenonline.nl tegen een scherpe prijs!

Keramische tegels
Het gebruik van keramische tegels op de vloer zie je steeds vaker, omdat ze steengoed samengaan met vloerverwarming wat steeds meer mensen in huis willen hebben. Ook zijn ze duurzaam, vlekken ze nauwelijks en zijn ze ontzettend hygiënisch. Ze houden geen bacteriën vast en zijn gemakkelijk te reinigen met water en een reinigend middel. Kortom, een ontzettend makkelijke en praktische vloer!

De houten vloer
De houten vloer is een all time favorite, en dat komt omdat dit type vloer gewoon echt tijdloos is. Een houten vloer is duurzaam, prima te onderhouden en staat erg chic. Daarnaast kun je een oude vloer gemakkelijk een opfrisbeurt geven en de uitstraling wat aanpassen als deze niet meer naar wens is. Wanneer je de lichte kleur van de vloer zat bent kun je deze gemakkelijk opschuren en een donkere beits gebruiken om de vloer een nieuwe look te geven. Zo kun je ontzettend lang met de vloer doen zonder er snel op uitgekeken te zijn.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist