DESSO Airmaster® for Home

voor een gezondere lucht in huis

Voor een gezond en sfeervol interieur leg je nu de perfecte basis met de nieuwe DESSO Airmaster® for Home. Dit tapijt geeft je interieur een pure en natuurlijke uitstraling én het zorgt voor een schonere lucht in huis doordat het kleine stofdeeltjes tot 8 keer beter vasthoudt dan een harde vloer*. Met deze innovatie geeft tapijtfabrikant Desso ons stof tot nadenken!

 

Schonere lucht in huis
Onze gezondheid wordt beïnvloed door de lucht die we inademen, zowel binnen- als buitenshuis. 90% van onze tijd brengen we binnen door en een goede luchtkwaliteit is hier dan ook van groot belang. In elk huis dwarrelen fijne stofdeeltjes onzichtbaar door de lucht, worden ingeademd en kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Vooral bij harde vloeren, kunnen deze deeltjes niet hechten aan de grond en blijft het stof elke keer weer ‘opwaaien’, wat de luchtkwaliteit niet ten goede komt.

DESSO Airmaster® for Home
De gepatenteerde garens van DESSO Airmaster® for Home houden stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een harde vloer, en 4 keer beter dan gewoon tapijt. ‘Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van fijnstof bijzonder schadelijk kan zijn, doordat stofdeeltjes in de longen of bloedsomloop terechtkomen,’ verklaart Rob Peters (Desso). Dwarrelend stof, door bijvoorbeeld spelende kinderen of openzwaaiende deuren, wordt sterk verminderd en tot de volgende stofzuigbeurt vastgehouden in het tapijt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een schonere lucht in huis.

Inspiratie uit Scandinavië
We besteden meer aandacht aan een gezonde en gelukkige levensstijl voor ons zelf en ons gezin. Een functioneel en sfeervol interieur hoort daarbij. Veel inspiratie halen we uit Scandinavië waar eenvoud, functionaliteit en de natuur dé uitgangspunten zijn voor design. De Noorderlingen laten in hun manier van leven en wonen zien dat ‘stijlvol’ en ‘gezond’ prima samen gaan. DESSO Airmaster® for Home haakt hierop in met zijn unieke eigenschappen en een pure, stoere en natuurlijke uitstraling. Een ideale basis om op te leven en te spelen. De bouclé structuur en kleuren als zand, kiezel, hout en olijf halen de natuur naar binnen en zijn tijdloos van aard; kamerbreed gelegd of als vloerkleed op maat! Deze nieuwe tapijtcollectie is de perfecte basis voor gezond én comfortabel wonen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist