De woontrend van 2021

vloercoating

Je leest er steeds meer over omdat dit type ondergrond in vrijwel iedere ruimte is toe te passen en bovendien eenvoudig is te onderhouden. We hebben het natuurlijk over de gietvloer. De trend op het gebied van wonen en interieur op dit moment. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vloer te laten gieten in hun woning. Het is een behoorlijke investering maar op de lange termijn levert het veel voordelen op. Zo hoeft u in de toekomst veel minder tijd te besteden aan het schoonmaken van de vloer. Ontdek meer over het wonen met een gemakkelijke gietvloer.

De voordelen van vloercoating
Een van de meest voordelige varianten van de gietvloer is vloercoating. Dit is een dunne laag die normaliter aan de bovenkant van een reguliere gietvloer wordt gebruikt. Omdat er minder materiaal en minder manuren nodig zijn, wordt de prijs van een gietvloer vaak een stuk lager als u kiest voor de vloercoating variant. U houdt hierbij nog steeds dezelfde voordelen zoals een naadloos oppervlakte en een lange levensduur.

Heeft vloercoating ook nadelen?
Naast de vele voordelen zijn er natuurlijk ook enkele nadelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Zo is het vaak niet mogelijk om een gietvloer zelf aan te brengen en moet u daarvoor een specialist inschakelen. Dit kan er voor zorgen dat de initiƫle investering aardig hoog is vergeleken met andere vloeren. Als een gietvloer te veel in de zon is dan kan de kleur vervagen dus het is altijd verstandig om dit te voorkomen. Er kunnen wel krassen ontstaan op de vloer. Daarom is het ook verstandig om meubelbeschermers aan te brengen bijvoorbeeld. Wanneer u ervoor kiest om een vloer te laten gieten houd er dan rekening mee dat het hele proces enkele dagen in beslag zal nemen.

Epoxy voor de industrie
In een industriƫle omgeving heeft u een vloer nodig die bestand is tegen zware belasting. Epoxyvloeren zijn hiervoor uitermate geschikt. Omdat het hier om een ijzersterke vloer gaat die ook enige flexibiliteit kent. De belastbaarheid is daarom een stuk hoger dan bij een reguliere gietvloer en al helemaal veel hoger dan bij vloercoating. Een epoxyvloer komt u bijvoorbeeld tegen in een magazijnruimte of een productiefaciliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist