Veiligheid voor alles

Een paar tips

U bent helemaal klaar om te genieten van uw nieuwe over verbouwde woning. Met genot kijkt u op de bank terug op de mooie nieuwe spulletjes. Een nieuwe tv en een mooi duur kunstwerk aan de muur. Maar niet iedereen kan hier zo op terugkijken. En sommige mensen, hebben alternatieve ideeën om hun eigen collectie uit te bereiden. En dit is niet altijd hoe het hoort…

De laatste tijd wordt er weer steeds meer ingebroken.
De kosten hiervan zijn heel hoog, dat klinkt logisch. Inbrekers breken soms in met het idee dat ‘die mensen het toch wel terugkrijgen van de verzekering’ maar dit valt in de praktijk erg tegen. Hoewel iedereen verzekerd is voor inbraak valt deze verzekering vaak te laag uit. Hierdoor moet men toch een deel van de schade zelf betalen. Buiten de materiele schade is, misschien nog wel veel erger, de emotionele schade heel vervelend bij een inbraak. De favoriete knuffel van uw dochter of het antieke horloge van uw pas overleden vader. Het idee dat een onbekend iemand ongewenst in uw huis is en tussen uw spulletjes snuffelt en spullen (bijvoorbeeld raam of sloten) kapot maakt, is heel eng en vervelend. U bent nooit voor honderd procent verzekerd tegen inbraak. Maar het is natuurlijk het beste om uzelf toch zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Men denkt bij beveiliging al heel snel aan grote alarmsystemen.

Maar het beveiligen van uw huis begint heel simpel.
Door dubbelglas te hebben en goede sloten op uw deuren te (laten) monteren, komt u al heel ver. Maar natuurlijk kunt u uw huis het veiligst maken door een alarmsysteem aan te schaffen. Een alarmsysteem schrikt in eerste instantie al een inbreker af. U krijgt vaak een raamsticker waarop staat dat er een alarmsysteem in het pand aanwezig is. Als een inbreker zo’n systeem ziet hangen, gaat hij al snel door naar het volgende adres en komt hij dus niet bij u binnen. Als een inbreker toch in uw huis is. Zal het alarmsysteem afgaan. Dit alarmeert u, maar nog belangrijker, er wordt ook meteen een signaal doorgegeven naar de meldkamer van de politie. Er zijn binnen alarmsystemen nog andere mogelijkheden, zoals een systeem dat ook de deuren sluit wanneer het afgaat. In de rubriek alarmsystemen

Hier vindt u er meer informatie over en worden adviezen gegeven over hoe en waar deze het beste aan te schaffen zijn. Veel verzekeringsmaatschappijen geven de laatste jaren ook steeds vaker korting voor het aanschaffen van een alarmsysteem.

veilig wonen

Heeft u ook wel eens nagedacht over het aanschaffen van camera’s?
Ook door het plaatsen van camera’s wordt ongewenst bezoek afgeschrikt. Als er toch wordt ingebroken, kan de politie de beelden terug halen. Dit leidt vaak tot snellere arrestatie van de inbreker.

Het beveiligen van uw huis op een goede manier is, zoals u ziet, best lastig.
Het is alleen wel heel belangrijk dat u dit op een goede manier doet. Dit moet ook vooral gebeuren bij een betrouwbare vestiging. Wonenwonen.nl heeft voor u een aantal beveiligingsbedrijven geselecteerd. Deze bedrijven worden 5-sterrenspecialisten genoemd. En 5-sterrenspecialist is geselecteerd op hun goede advies, kwaliteit, service en garantie. een 5-sterrenspecialist kan u voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Wanneer er iets misgaat staat dit bedrijf meteen voor u klaar om u te helpen.

De 5-sterrenspecialist geeft u ouderwets persoonlijk en professioneel advies. Op de site van wonenwonen.nl kunt u een lijst vinden van bedrijven die door ons geselecteerd zijn als 5-sterrenspecialist. Hier kunt u ook een 5-sterrenspecialist vinden bij u in de buurt. U bent vrij om contact op te nemen met deze bedrijven om bijvoorbeeld vragen te stellen.

Met dank aan Loïs Verkooijen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist