Slachtoffer van een overval?

Subsidie op beveiliging

Slachtoffers van een overval kunnen de kosten van beveiligingsmaatregelen terugkrijgen van de overheid. Denk aan nieuwe sloten, een goede buitenverlichting of cameratoezicht een alarminstallatie etc. Het gaat om maximaal 1000 euro en het geldt voor mensen en bedrijven die vanaf 2010 tot en met dit jaar slachtoffer zijn geworden.

Voorwaarde is dat er bij de overval geweld is gebruikt of gedreigd is met geweld. Slachtoffers van een inbraak of diefstal zonder geweld komen niet voor de subsidie in aanmerking. De achterliggende gedachte is dat slachtoffers van een overval meer kans lopen om nogmaals slachtoffer te worden. Door preventieve beveiligingsmaatregelen te treffen kunnen slachtoffers zo’n herhaling voorkomen.

Verlenging:
In 2010 heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie een tijdelijke subsidieregeling ingesteld voor beveiligingsmaatregelen. Deze regeling zou tot eind 2012 lopen, maar per 1 januari 2013 is de regeling verlengd met een jaar. Het Schadefonds Geweldsmisdrijven voert de regeling uit.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist