Ring Indoor/Outdoor beveiligingscamera’s

Ring Stick Up Cams

Ring, wereldwijd marktleider in beveiligingsproducten voor in en rondom het huis, introduceert vandaag zijn nieuwe Ring Stick Up Cam Wired en Ring Stick Up Cam Battery. De nieuwe Stick Up Cams zijn de eerste beveiligingscamera’s van het bedrijf, die geschikt zijn voor gebruik binnens- en buitenshuis, en verhogen de veiligheid rondom huizen en in buurten. De steeds uitgebreidere productlijn van Ring draagt bij aan de missie om criminaliteit in buurten wereldwijd te verminderen. De Ring Stick Up Cam Wired is nu verkrijgbaar via Ring.com en Amazon.de. De Ring Stick Up Cam Battery is vanaf een later moment verkrijgbaar.

Jamie Siminoff, CEO en Chief Inventor van Ring: “We werken hard om het aanbod van Ring te blijven uitbreiden en dat doen we nu ook met onze eerste Indoor en Outdoor Camera’s. Gebruikers kunnen de Ring Stick Up Cams op elke gewenste plek installeren om zo elke hoek van hun huis te beveiligen. Of er nu een stopcontact in de buurt is of niet. Elke beslissing die bij Ring wordt genomen, is gebaseerd op de missie om buurtcriminaliteit te verminderen. Het is belangrijk om meerdere lagen van thuisbeveiliging te installeren, en de Stick Up Cam-serie biedt betaalbare beveiliging die zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig te installeren is.”

De Ring Stick Up Cam Battery en Stick Up Cam Wired zijn voorzien van een bewegingssensor, 1080p full HD-resolutie, nachtzicht, ingebouwde microfoon en speakers, een sirene en een brede kijkhoek. De Stick Up Cam Wired werkt via een micro-usb-aansluiting of Power over Ethernet (PoE) – voor een betrouwbare verbinding en consistente stroomtoevoer. Door de Stick Up Cam binnen op te hangen, worden gebruikers op de hoogte gebracht van elke verdachte beweging in huis. Voor degenen die juist extra veiligheid buitenshuis willen, kunnen gebruikers de Stick Up Cam rondom het huis installeren om hun erf of tuin in de gaten te houden en zo misdaad te voorkomen.

Ook zijn de Stick Up Cams van Ring te integreren met Alexa in de landen waar Alexa beschikbaar is. Gebruikers die in het bezit zijn van compatibele Alexa-apparaten, kunnen de Stick Up Cam-feed bedienen met hun stem (“Alexa, show the living room camera”). De komende maanden worden extra Alexa-functies en Ring-integraties toegevoegd aan de Stick Up Cams.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Veilig wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist