Prymos brandblusser in spuitbusformaat

Klein formaat, grote capaciteit

Hij ziet eruit en is even gemakkelijk te hanteren als een bus haarlak. Toch is de nieuwe schuimbrandblusser van Prymos in staat om de meest voorkomende branden in enkele seconden succesvol te bestrijden. Terwijl de schade voor de omgeving tot een minimum beperkt blijft. Hiermee is een nieuwe belangrijke stap gezet op het gebied van brandpreventie en veiligheid.

Jaarlijks breekt er bij ongeveer 200.000 particuliere huishoudens brand uit, met alle gevolgen van dien. Dit komt doordat minder dan 3% van hen beschikt over een werkende brandblusser. Ook weet bijna niemand hoe die gebruikt moet worden. Om een ramp te voorkomen, is het cruciaal dat een brand al in de ontwikkelingsfase wordt gedoofd. Met de brandblusser van Prymos is een beginnende brand binnen enkele seconden onder controle.

Klein formaat, grote capaciteit
Het meest vernieuwende van de Prymos brandblusser is het formaat. De spraybus is nog geen 30 cm hoog en ligt gemakkkelijk in de hand. Dat is in vergelijking met andere schuimblussers, die minimaal een dubbele omvang hebben, al direct opvallend. Maar uniek is ook, dat Prymos gebruik maakt van de nieuwe Micro-Fog-Technology (MFT®). Hierdoor heeft dit kleine exemplaar op een aantal vlakken een even grote capaciteit als de grotere brandblussers die tot nu toe verkrijgbaar waren. De Prymos brandblusser hoeft niet achter glas aan de muur te worden opgehangen, hij hoeft niet telkens opnieuw gekeurd te worden. Je kunt hem kwijt op elke willekeurig zichtbare plek en hij neemt nauwelijks ruimte in. Omdat Prymos werkt met schuim en niet met poeder is de schade bij gebruik voor de omgeving minimaal. Er zijn twee versies verkrijgbaar: een voor in huis en op kantoor, en een voor in de auto, de camper of op de boot.

Eén druk op de knop
Een ander groot voordeel is dat de Prymos brandblusser snel en gemakkelijk te gebruiken is. Het werkt in feite precies als andere spraybussen. Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing, gewoon de dop verwijderen en spuiten. Met één druk op de knop is de brand geblust. Iedereen kan het, zonder na te hoeven denken. En dat is van levensbelang, want een snelle reactie zorgt ervoor dat er geen kostbare tijd verloren gaat en de brand zich niet verder kan uitbreiden.

100% veilig
De Prymos brandblusser is 100% veilig. Het product is getest en goedgekeurd door diverse instellingen, waaronder de Nederlandse KIWA en NCP Keurmerk. Ook de Brandweer en diverse verzekeringsmaatschappijen bevelen de Prymos brandblusser aan. Prymos levert met dit product een bijdrage aan de brandveiligheid van de Nederlandse huishoudens. Met een Prymos brandblusser in huis kan iedereen zich voortaan veilig voelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist