Nemef cilindersloten

Compleet nieuwe lijn

Nemef heeft een compleet nieuwe lijn cilinders ontwikkeld voor toepassing binnen de woningbouw. De series NF1, NF2 en NF3 hebben een conventioneel sleutelprofiel. De NF4 serie is voorzien van een keersleutelprofiel. De cilinders worden standaard geleverd in messing mat vernikkelde finish (/9) en zijn ook in messing finish leverbaar (/8).Alle cilinders worden geleverd met 3 robuuste sleutels. Op de sleutel is tevens een unieke registratiecode vermeld ten behoeve van nabestellingen.

De opbouw van het assortiment is als volgt:

Serie NF1: Standaard cilinders
Serie NF2: Veiligheidscilinder SKG**
Serie NF3: Veiligheidscilinder SKG*** met Security card
Serie NF4: Veiligheidscilinder SKG*** met keersleutel en Security card

Kenmerken:
Alle sleutels zijn voorzien van een unieke registratiecode, handig bij het nabestellen van cilinders want de sleutels hoeven door de klant niet te worden opgestuurd naar Nemef.
De enkele cilinders zijn standaard voorzien van een verstelbare meenemer (handig bij o.a. panieksloten en elektronische sloten). Beide zijden boorbelemmering bij de veiligheidscilinders.

Alle veiligheidscilinders zijn standaard voorzien van anti-slagpickvoorziening aan beide zijden.De cilinders NF3 en NF4 worden geleverd met een Security Card De dubbele cilinders NF3 en NF4 zijn standaard uitgerust met gevarenfunctie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist