Nationale Inbraakpreventie Weken

Opening door Ivo opstelten

Op maandag 3 november opent minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten de eerste Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW). Hij krijgt tevens het eerste exemplaar overhandigd van een onderzoek naar de emotionele problemen die een inbraak bij bewoners veroorzaakt en spreekt met enkele slachtoffers.

De campagne is een initiatief van de stichting NIPW. De stichting is een publiek private samenwerking die als doel heeft inbraakpreventie hoger op de agenda te krijgen bij woningbezitters. Hiermee wil de stichting bijdragen aan het verlagen van het aantal inbraak(pogingen), dat nu nog op 87.500 per jaar ligt, naar 65.000 in 2017. In de stichting zijn verschillende partijen vertegenwoordigd waaronder het Ministerie van Veiligheid en Justitie, het Verbond van Verzekeraars en een aantal bedrijven. Eerder werd een zogenaamde Safety Deal ondertekend waarin de partners van de stichting toezeggen zich hard te zullen maken voor diverse maatregelen, acties en initiatieven die inbraakpreventie bevorderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist