Busch-secure@home

Nieuw draadloos beveiligingssysteem

Thuis willen mensen zich veilig kunnen voelen. En hun waardevolle spullen met een gerust hart achter kunnen laten, ook als ze niet thuis zijn. Daarvoor heeft Busch-Jaeger Busch-secure@home ontwikkeld. Dit gebruikersvriendelijke inbraak- en alarmsysteem beschermt woningen en appartementen tegen inbraak en diefstal, maar ook tegen bronnen van gevaar zoals vuur of waterlekken. Dankzij draadloze radiotechnologie is het bovendien geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het nieuwe beveiligingssysteem vult het omvangrijke productportfolio voor gebouwautomatisering van Busch-Jaeger optimaal aan. En kan bovendien heel eenvoudig worden geïntegreerd in het smart home-systeem Busch-free@home®. Daardoor laten functies zoals besturing van verwarming, jaloezieën, verlichting, maar ook raam-, aanwezigheids- en rookmelders zich centraal via één systeem regelen. Zo kan bijvoorbeeld bij een eventueel alarm ingesteld worden dat alle verlichting automatisch wordt ingeschakeld en dat de jaloezieën omhooggaan om zo veilige evacuatie te verbeteren. Ook onderweg hebben bewoners altijd zicht op hun woning. Het systeem laat zich namelijk eenvoudig op afstand bedienen via het internetportaal myBUSCH-JAEGER met de smartphone of tablet, of via de gsm-interface (gesproken berichten en sms). Meer synergie dus in smarter homes: voor meer comfort en een veilig gevoel.

Het hart van Busch-secure@home is de systeemcentrale. Deze is voorzien van een display en een toetsenbord voor snelle bediening van het systeem. Het product heeft een stijlvol, ultramodern design met geïntegreerd capacitief toetsenbord met achtergrondverlichting. Bovendien beschikt het over een gebruikersvriendelijke interface met een intuïtieve configuratie-assistent. De basis-ingebruikname loopt direct via de systeemcentrale. En ook comfort-ingebruikname is mogelijk en wel via een koppeling met het System Access Point van Busch-free@home®.

Maximale bescherming en eenvoudige bediening
Met Busch-secure@home hebben bewoners thuis alles onder controle. Het beveiligingssysteem biedt zowel binnen als buiten effectieve infraroodherkenning, alsook deur- en raambewaking. Beveiligingssensoren kunnen geheel naar wens in vooraf ingestelde of gebruikers specifieke zones worden opgedeeld. Tegelijkertijd beveiligen ze het gebouw omdat ze ook rookontwikkeling of waterlekken melden.

Het systeem werkt via  radiotechnologie en daarom kunnen sensoren en beveiligingsvoorzieningen aangebracht worden waar ze daadwerkelijk nodig zijn. Dat zorgt voor maximale veiligheid. Bovendien worden dankzij de draadloze technologie met bi-directionele communicatie vloeren of wanden niet beschadigd bij installatie. Daarnaast worden de communicatie van het systeem en de bijbehorende sensoren continu gemonitord. Mocht een sensor een communicatieprobleem vertonen of een mogelijke verstorende invloed detecteren (bijvoorbeeld een lege batterij of sabotagecontacten van behuizing en sensoren), dan geeft het systeem direct een foutmelding en wordt de gebruiker gealarmeerd. Zo kan hij of zij ervan op aan, dat zijn of haar eigendommen met Busch-secure@home altijd op een betrouwbare manier worden bewaakt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist