Zonder te veel moeite je tuin opfleuren

Altijd leuk

Er zijn allerlei manieren om je tuin er leuker uit te laten zien. Zelfs als je geen groene vingers hebt en niet graag in de tuin werkt, zijn er allerlei opties beschikbaar. Bijvoorbeeld door de keuze te maken voor een onderhoudsarme tuin. Of door met heel weinig moeite je tuin een andere aanblik te geven. Ontdek hier welke mogelijkheden er zijn om je tuin er zonder al te veel moeite op te fleuren.

Plant een haag voor meer groen in de tuin
Je tuin verandert direct als je de keuze maakt om een haagplanten te kopen en deze te planten. Omdat je er niet te veel moeite in wilt steken, is de keuze voor een kant en klare haag natuurlijk snel gemaakt. Een groot voordeel is bovendien dat hagen weinig onderhoud behoeven. De kant en klare hagen zijn snel te plaatsen en je hoeft ze alleen maar af en toe te snoeien om in model te houden. Er zijn allerlei soorten hagen verkrijgbaar die gemakkelijk te planten zijn. Bijvoorbeeld hedera of een mooie taxushaag, welke allemaal beschikbaar zijn bij Gras en Groen.

Kies voor planten op het terras
Heb je een tuin die voor het grootste deel is betegeld? In dat geval is het heel simpel om je tuin wat op te fleuren. Dat doe je door planten op je terras te plaatsen. Zorg voor variatie door grote planten in grote bloembakken af te wisselen met kleine planten in kleine bloempotten. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld hangplanten aan een muurtje of aan een schutting te hangen.

Plaats tuinaccessoires in je tuin
Er zijn nog veel meer manieren om je tuin een kleine make-over te geven. Bijvoorbeeld door tuinaccessoires in je tuin neer te zetten. Er zijn allerlei tuinaccessoires verkrijgbaar, variërend van schuttingdecoratie tot tuinbeelden en van grote windlichten tot een tuinkachel. Een tuinkachel staat niet alleen fraai in je tuin, maar is ook nog eens praktisch. De tuinhaard is als warmtebron te gebruiken als de zomeravonden wat frisser zijn.

Creëer zithoeken in je tuin
Het is ook leuk om in je tuin verschillende zithoeken te creëren. Dat doe je dan uiteraard met verschillende tuinmeubels. Kies bijvoorbeeld voor een loungeset om heerlijk te relaxen. Het is tegenwoordig ook heel populair om een grote tuintafel in je tuin te hebben die je als eettafel gebruikt. Er zijn steeds meer mensen die in de zomer het leven binnen naar buiten brengen en daar helpen tuinmeubelen een handje bij. Bovendien krijgt je tuin er een fraaie aanblik door.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist