Woodvision kapschuur

voor de particuliere tuin

Traditie en kennis zie je terug in het ontwerp van de Woodvision kapschuur. Dit verbonden aan de duurzaamheid van het toegepaste douglas hout, geliefd om haar warme uitstraling, maakt het tot een bijzonder buitenverblijf. (Douglas hout valt in de duurzaamheidklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten van Europa.)

Deze kapschuur met zijn landelijke uitstraling onderscheid zich van alle andere veelal rechte en strakke overkappingen en kan aangepast worden aan de individuele wensen van elke tuinliefhebber.

De basis wordt gevormd door een overkapping met een breedtemaat van 405, 505, 605 of 897 cm en een dieptemaat van 355 of 432 cm. De hoogte is ca. 330 cm.

Door tussen de robuuste staanders (duplo verlijmd 14x14 cm!) wanden te plaatsen kunnen zijwanden en tussenwanden worden gecreëerd. De wanden worden gemaakt van blokhutprofielen of Zweeds rabat (enkel of dubbelzijdig). Ook zijn er wanden leverbaar met enkele of dubbele deur zodat eenvoudig een inpandige berging gemaakt kan worden. Zelfs de dakbedekking kunt u zelf bepalen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist