Het gemak van goed materiaal

Winter tuin tips

In de maanden november en december denk je in eerste instantie niet direct aan tuinieren. Toch is er juist nu genoeg te doen in de tuin. De laatste gevallen bladeren moeten verwijderd worden, sommige planten en bomen hebben een snoeibeurt nodig, snoeiafval kan worden versnipperd of verwerkt tot kachelhout en terrassen kunnen een grondige schoonmaakbeurt ondergaan. Goede tuingereedschappen en -machines helpen om al deze klussen gemakkelijk tot een goed einde te brengen. We hebben een aantal handige tools op een rijtje gezet, zodat ook jouw tuin er voor de feestdagen weer optimaal bij ligt.       

Robotmaaier

Met  de introductie van de Honda Miimo, Honda’s eerste commerciële robotproduct voor huishoudelijk gebruik, is Honda  voortaan ook actief in de snelgroeiende Europese markt van de robotmaaiers. Een robotmaaier is het perfecte product voor iemand die houdt van een mooi gazon, maar zelf niet wil of kan maaien. Miimo maait geheel automatisch je gazon. Dankzij zijn veilige messen en 360 graden bots sensoren weet hij zich prima te gedragen bij kinderen en huisdieren. De sterke motoren zorgen ervoor dat geen helling hem te zwaar is. Miimo maakt bijna geen geluid. Wanneer je graag wilt dat er ’s nachts gemaaid wordt, kan de nachtmodus functie geactiveerd worden hierbij zal hij nóg stiller zijn.

Kettingzagen


Dat STIHL uitgegroeid is tot het meest verkochte merk benzinekettingzagen, is geen toeval. Sinds meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how. De ongeëvenaarde kwaliteit en hoogstaande technologie maakt het werk van de gebruikers ervan iedere dag weer een stuk gemakkelijker. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, STIHL heeft dé kettingzaag die aangepast is aan al je vereisten om het werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of je een particuliere gebruiker, landbouwer, tuinaanlegger, boomverzorger of houthakker bent, STIHL beschikt  over een breed assortiment van kettingzagen dat aan al je wensen zal voldoen.


Tuingereedschap


Er zijn verschillende goede merken op de markt op het gebied van accu aangedreven tuingereedschap. Het merk EGO Power+ valt hierin erg op. Deze producten onderscheiden zich vooral door de compacte en degelijke bouw en de hoge kwaliteit van de machines. Ze zijn ook nog eens het meest krachtig van allemaal want de EGO Power+ reeks is even krachtig als benzine aangedreven tuingereedschappen, maar dan zonder benzine. Daarbij is het grote voordeel van EGO de accu, deze levert de hoogste energiecapaciteit en is daarbij binnen een uur op te laden. Hiermee zijn ze niet alleen voor hoveniers een perfecte keus maar voor iedereen die graag tuiniert!

Husqvarna Bladblazer


De Husqvarna 120ib bladblazer is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijke bladblazer op batterijen voor kleine en middelgrote tuinen. Het apparaat is handig in gebruik, gemakkelijk te starten, heeft een snelle acceleratie, een laag gewicht en drie standen voor een flexibele bediening. Door het compacte ontwerp, de zachte grip, het lage gewicht en de perfecte balans kun je efficiënt werken terwijl het lichaam minder wordt belast.
 

Stiga Zitmaaier

Compacte en toch krachtige frontzitmaaier. Met STIGA 50:50 knikbesturing en hydraulische stuurbekrachtiging voor maximale wendbaarheid. De nieuwe STIGA ST 550 tweecilindermotor zorgt voor uitstekende prestaties. Vierwielaandrijving biedt excellente grip op elk terrein. Deze zitmaaier kan worden gebruikt met een vooraan gemonteerd maaidek van 95 tot 110 cm. Perfect voor grote gazons die regelmatig worden gemaaid.

Goed gereedschap is het halve werk, maar een goed advies is ook goud waard. Wil je het beste van het beste voor in je tuin. Laat je dan goed adviseren zodat je het juiste gereedschap voor de klus aanschaft zodat je er jarenlang plezier van hebt. We hebben een select aantal bedrijven voor u geselecteerd waar u zeker fijn geholpen wordt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist