Verleng je woonkamer naar de tuin

Gemakkelijker gedaan dan je denkt

De trend om de woonkamer door te trekken richting de tuin is al lang geen nieuwe meer. Maar hoe doe je dit nu in de praktijk? We hebben een aantal nuttige tips om van je woonkamer en tuin een mooi geheel te maken.

De woonkamer is leidend
Het is verstandig om de sfeer en uitstraling van de woonkamer altijd als leidraad te gebruiken. Heb je binnen een grote loungebank en stevige, palmachtige planten, staan is het geen goede keuze om een fragiel tuinsetje met kleine bloempotjes in de tuin te zetten. Bekijk welke kleuren en materialen je in woonkamer aantreft en trek deze door naar buiten. Is je inrichting strak en zwart? Dan zijn antraciete of zwarte tuinmeubelen een goede keuzen. De kleuren uit je woning kan je ook terug laten komen in kussens op je tuinmeubelen, bloempotten of delen van de schutting. Op Tuinmeubelshop vind je alles om van je woonkamer en tuin één geheel te maken. Je kunt daar de meest mooie exclusieve tuinmeubelen kopen.

De finishing touch
Het smeden van een eenheid, zit hem vaak in de details. Heb je in je woonkamer veel accessoires staan, kan je dit ook buiten doen. Hang een letterbak aan de schutting, plaats kleine tafeltjes met leuke prulletjes of maak een plateau waar op je planten en vergelijkbare snuisterijtjes van binnen plaatst. Heb je binnen een open haard? Ook voor in de tuin zijn er voldoende mogelijkheden om sfeervuur te creëren. Zelfs de lichtinval in de kamer is buiten na te bootsen. Heb je een donkere woonkamer? Met een pergola of de juiste zonwering is de schaduw zo in de tuin gebracht.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist