De top 3 redenen voor buitenverlichting

functioneel, sfeervol en veilig

Is jouw tuin ’s avonds nog gehuld in het donker? Jammer want goede tuinverlichting mag in jouw tuin eigenlijk niet ontbreken. Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom ook jouw tuin licht verdient!

Functioneel
Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Buitenverlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

 

Sfeervol
Daarnaast zorgt verlichting voor sfeer. ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis. 

Veilig
Tenslotte zorgt voldoende verlichting voor een veiligere woonomgeving. Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint.

Wil jij ook licht in je tuin en wil je weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? Lees er hier meer over. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist