Buitenverlichting aanschaffen

Waar let je op!

Buitenverlichting in de tuin maakt dat je het hele jaar door ook ’s avonds volop kunt genieten van je tuin. Maar waar let je op bij de aanschaf van tuinverlichting? We helpen je op weg. 

12 volt versus 230 volt
Buitenverlichting is verkrijgbaar op basis van 12 volt en 230 volt*. Verlichting op basis van 230 volt mag alleen aangelegd worden door een gecertificeerde elektricien.  Verlichting op basis van laagspanning 12 volt kun je zelf of door een hovenier laten aanleggen. De kabels zijn veilig voor zowel mens en dier en hoeven niet diep in de grond te hoeven gegraven.

*solar verlichting laten wij in dit artikel buiten beschouwing ivm de beperkte lichtopbrengst

LED of Halogeen verlichting
Inmiddels is ook voor tuinverlichting LED de beste keuze. Hoewel in aanschaf misschien nog wat duurder, onder aan de streep ben je met LED het meest voordelig uit. Het energieverbruik is lager en de levensduur vele malen langer. Ook qua lichtopbrengst doet LED tegenwoordig niet meer onder voor Halogeen.

Lichtplan
Voordat je daadwerkelijk armaturen gaat aanschaffen is het zinvol eerst een lichtplan te maken. Hierbij kijk je eerst naar waar en wat voor licht je wilt en ga je dan pas kijken welke armaturen daarbij passen. Zo voldoet het eindresultaat beter aan de verwachtingen. Klik hier om te lezen hoe je een lichtplan kunt maken >>>

Kwalitatieve 12 volt verlichting
Buitenverlichtingleverancier in-lite ontwerpt haar buitenlampen zelf en kan daardoor een hoogwaardig assortiment 12 volt LED verlichting aanbieden. Bij de constructie van de armaturen is rekening gehouden met de extreme omstandigheden in de tuin. Voor de installatie is geen technische kennis nodig dus je kunt het systeem desgewenst zelf aanleggen. in-lite biedt verder een uitgebreide garantieregeling waardoor je gegarandeerd lange tijd van je verlichting kunt genieten.

 

Inspiratie en Gratis BrochureBenieuwd wat je allemaal met licht kunt doen? Kijk dan eens op www.pinterest.com/inlitenl en vraag de gratis in-lite brochure aan met o.a. de nieuwste LED armaturen, inspiratietuinen en uitleg over hoe je een goed lichtplan maakt.

Vraag hier uw gratis brochure aan >>>

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist