Tuintrends 2018

Natuur, luxe en comfort

Het nieuwe seizoen komt eraan! Natuur, luxe en comfort zijn de woorden die de tuin van aankomend jaar omschrijven. De tuin wordt steeds vaker een verlengstuk van de woning. De looks van indoor meubelen worden daarom ook naar buiten verschoven. In deze blog hebben wij de collectie voor je samengesteld voor een moderne en stijlvolle tuin. Lees snel verder voor de nieuwste tuintrends van 2018.

Combinatie van materialen
Materialen combineren is een absolute tuintrend. Verschillende materialen gaan erg goed samen. Vooral hout is makkelijk te combineren. Een bruikbaar voorbeeld hiervan is een mooie houten tafel met een borek poot of aluminium meubelen aangekleed met houten accessoires. Het combineren van verschillende stijlen en producten zorgen voor een gaaf en sfeervol effect. Zolang de meubels maar dezelfde kleurlijn hebben kan veel gemixt en gematcht worden. In 2018 zal ook kunstof met teak een veelvoorkomend duo worden.

De buitenhaard
In de moderne tuin is de buitenhaard niet meer weg te denken. Er zijn veel verschillende soorten, zoals een buitenhaard op gas, gel of bio-ethanol. Een vuurtje zorgt niet alleen voor een lekkere warmte, maar ook voor een gezellige sfeer. Met zo'n warmtebron kan je zelfs in hartje winter een boek lezen in verwarmde tuin.

Industrieel zet door
Het is geen splinternieuwe tuintrend, maar de industriële look zal ook dit jaar weer vaak te zien zijn in de tuinsets. Een polywood tuinset is in dit geval een geweldige keus. Naast de te gekke look is het ook erg makkelijk in onderhoud. De polywood tafel gecombineerd met een lekker zittende vlechtwerk stoel zal zorgen voor de perfecte zomeravonden met familie en vrienden.

Tot slot de stoel die zeker hoort bij het tuinmeubel assortiment: de hangstoel! Deze hippe stoel gaat het helemaal maken aankomende zomer. Doordat hij zo comfortabel is, kan er heerlijk in gerelaxt worden. Hiernaast geven ze een speciale touch aan het terras. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Benieuwd naar alle trends in tuinmeubelen en buiteninrichting in 2018? Neem een kijkje op Fonteyn.nl.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist