Tuintrends 2015

Gezelligheid op het terras

Een aantal dingen die niet mogen ontbreken in de tuin van 2015 zijn vooral de gezelligheid op het terras. Vorig jaar waren de trends gebaseerd op 3 verschillende tuintypes. Een gezellige sympthatieke tuinliefhebber die houdt van kleur, een tuinperfectionist en een groene tuinliefhebber. Uiteraard zijn die verschillende types er nog steeds, maar lichten we dit keer wat meer de producten uit in de tuin die niet mogen ontbreken. De consument vandaag de dag houdt van een lange zomeravond, creëer dus sfeer in de tuin. Waar moet je dan aan denken? 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een patio of terrasoverkapping. Betrek het terras bij de woonkamer voor een verlening van uw huis. Wat je dit jaar ook veel terug gaat zien zijn tuinproducten gemaakt van Cortenstaal. Bijvoorbeeld een buitenhaard van Cortenstaal. Deze tuinhaarden zijn uitermate geschikt als terrasverwarming en sfeermaker. Cortenstaal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine en stopt het verder roesten.

Ook tuintegels zijn niet meer uit de tuintrends van 2015 weg te denken. Neem bijvoorbeeld natuursteen een houtlook tegel, een keramische tegel of beton. Keramische tegels krassen niet en zijn ook niet gevoelig voor mos en algen. Ze verkleuren niet door de zon en eigenlijk is het makkelijker om te zeggen dat ze gewoon mooi blijven. Of neem de GeoSteen, dit is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door. Oftewel het vierseizoenen terras.

Wees ook creatief met de verdere aankleding van de tuin. Waar je dit jaar zeker niet omheen kunt zijn de Pottery Pots tuinaccessoires. Schitterende decoratieve appels, peren en kersen. Ze zijn in de Glossy kleuren Red, White Green en Black verkrijgbaar. Als eyecatcher in uw huis of natuurlijk gewoon buiten in de tuin.

Geniet dus van je tuin alsof het je woonkamer is. Een gezellige sfeerhaard, terrasoverkapping met een buitenkeuken en maak er een zomeravond van om nooit te vergeten. Wil jij je tuin ook klaarmaken voor 2015 en meegaan met de tuintrends?  Informeer dan bij één van onze 5-sterrenspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist