Tuintrend: Sfeervol buitenleven

met In-lite buitenverlichting

Sfeervol buitenleven
Ook ’s avonds wil je lekker lang buiten kunnen zitten. Met de juiste verlichting zorg je ervoor dat je optimaal geniet van je buitenruimte. Kom jij niet verder dan een lamp bij de schuurdeur? We geven je een aantal voorbeelden van wat je allemaal met licht kunt doen! En je hoeft niet bang te zijn dat je aan de slag moet met elektriciteit, het aanleggen van 12 volt verlichting is makkelijk en veilig. Uiteraard kun je voor dit klusje ook een hovenier inschakelen.

Sprankelend terras
Een terras met een mooie eetset vraagt om lekker lang tafelen. Door op willekeurige plekken in de tegels kleine LED lampjes te verwerken krijg je ’s avonds een verrassend feestelijk effect. Van je saaie schutting maak je een blikvanger door een aantal decoratieve wandlampen te monteren.

Lekker lang loungen
De werkruimte in bijvoorbeeld een buitenkeuken verlicht je mooi met kleine multifunctionele LED spotjes. Deze kun je ook gebruiken om een loungehoek sfeervol te verlichten. Je monteert ze gemakkelijk met een muurbeugel en zijn daarna eenvoudig te richten. Handig is ook dat er bij deze spots ook een grondpen geleverd wordt zodat je deze ook makkelijk in een border kunt prikken.

Geen struikelgevaar
Heb je opstapjes in je tuin? Denk er dan eens aan om hier grondspots in te plaatsen. Zo struikel je er ’s avonds niet meer over. Er zijn spots te verkrijgen in verschillende maten en met een zacht of juist feller licht. 

Meer inspiratie vind je op www.pinterest.com/inlitenl Laat die gezellige avonden met lekkere hapjes en drankjes maar beginnen!

Kijk voor meer informatie op https://www.in-lite.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinverlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist