Tuinonderhoud oktober

Klaar voor de winter!

Het wordt als maar kouder en de tuin moet voorbereid gaan worden op die koude winter. U moet nu de bodem gaan voorbereiden op de winter, zodat u ook in het volgend voorjaar opnieuw plezier kunt beleven aan uw tuin. Wanneer het water in de bodem tijdens de winter bevriest, ontstaan er kleine explosies die de bodem verkruimelen, waar de bodem dan weer profijt van heeft, wanneer de lente aanbreekt. Door de bodem in het najaar goed om te spitten en te beluchten, bevorderd u dit proces. Hiervoor kunt u prima de tuinspade AS-F of de spitsvork AG-F gebruiken.

Producten:

Tuinspade AS-F adviesverkoopprijs € 48,50

Spitsvork AG-F adviesverkoopprijs € 46,50

Opgeruimd staat netjes!

Uw tuingereedschap heeft in de winter bescherming en verzorging nodig. De late herfst is de tijd van opruimen in de tuin. Opruimen, opbergen en overwinteren, dit geldt ook voor de meeste tuingereedschappen. Als de struiken gesnoeid zijn, de planten niet meer besproeid en het gazon niet meer gemaaid hoeven te worden, kunnen de meeste gereedschappen een winterslaap gaan houden… De meeste tuingereedschappen hebben hun werk voor dit seizoen gedaan en mogen worden opgeborgen. Voor het tuinonderhoud in de winter heeft u naast de sneeuwschuiver en de bezem alleen nog de hark voor de bladeren nodig en eventueel een snoeischaar of mes. Aangezien het tuingereedschap dat u niet nodig heeft heel wat ruimte in beslag neemt, heeft WOLF-Garten een ordeningssysteem ontworpen, zodat u al uw tuingereedschap netjes op kunt bergen. Dus nooit meer ‘vallen over’ stelen en gereedschappen in uw schuurtje. Deze multi-star® gereedschapsrail is geschikt voor diversen tuingereedschappen en wordt geleverd inclusief de haken.

Product:

multi-star® ordeningssysteem UM-M adviesverkoopprijs € 24,95 

Uw snoeiafval gebruiken

Wanneer de wintermaanden weer aanbreken, is het belangrijk dat de bomen gesnoeid worden. Zwakke takken kunnen straks het gewicht van de sneeuw niet meer dragen en dat risico willen wij vermijden. Om te zorgen dat deze takken op tijd en gemakkelijk gesnoeid kunnen worden, biedt WOLF-Garten de volgende gereedschappen: De kettingzaag op steel LI-ION POWER® PSA 700. De PSA 700 is de eerste van zijn soort in het WOLF-Garten assortiment. Het is zo goed als een kettingzaag, maar dan met een telescoopsteel, om bomen op grotere hoogte te snoeien. Met een looptijd van 30 minuten (bij 70 sneden in droog hout met een doorsnede van 70 mm), een laadtijd van 2 uur, Oregon zaag en ketting, een kettingsnelheid van 3,5 m/s en een handzame zaaglengte van 20 cm, heeft dit model alles, wat een kettingzaag nodig heeft. Wanneer de takken gesnoeid zijn, is het vervelend om deze weg te moeten brengen, dit kan opgelost worden! Haksel de takken met een van de WOLF-Garten hakselaars en gebruik het houtmulch gelijk om de bodem te bedekken tegen de kou. Een van meest geliefde modellen is de WOLF-Garten fluisterhakselaar SDL 2100. Deze heeft een motorvermogen van 2100 Watt en 40 toeren per minuut. Het messensysteem bestaat uit een messenwals wat het snoeihout geleidelijk naar binnen trekt, waardoor er een krachtige versnippering optreedt met zeer weinig geluid. Verder is de hakselaar voorzien van een veiligheidsschakelaar, overbelastingsschakelaar, motorrem, transportgreep met verrijdbaar onderstel en ergonomische vultrechter. Bovendien heeft de hakselaar een terugloopmogelijkheid, mocht er dus onverhoopt een tak blijven steken, kan deze eenvoudig terug omhoog worden gevoerd. Het geluidsniveau bedraagt slechts 92 dB(A) en de maximale dikte van het in te voeren snoeihout bedraagt 35 mm. Deze hakselaar wordt uitgeleverd inclusief vangzak.

Producten:

Kettingzaag op steel LI-ION POWER® PSA 700 adviesverkoopprijs € 199,00

Fluisterhakselaar SDL 2100 adviesverkoopprijs € 249,00 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist