Tuinonderhoud mei

Weer helemaal schoon

Wanneer het weer als maar beter wordt, gaat u waarschijnlijk ook steeds meer de tuin in, dus alles moet er weer netjes uitzien. Zo ook het terras en de paden zodat u ’s avonds heerlijk buiten kunt genieten in uw luie stoel. Om dit nette resultaat te bereiken, kunt u bijvoorbeeld de multi-star® terrasbezem B 40 M en de

multi-star

® voegenborstel FB-M uitstekend gebruiken. Voor het verwijderen van onkruid tussen de voegen is er nu ook een duopack genaamd FB-ME. Wanneer de voegenborstel begint te verslijten, ligt er gelijk een voordelige vervanging voor u klaar, die zich met de bekende eenvoudige »klik« laten bevestigen.

Producten:

multi-star

® terrasbezem B 40 M verkoopadviesprijs € 19,95

multi-star

® voegenborstel FB-M verkoopadviesprijs € 9,95

multi-star

® voegenborstel Duopack FB-ME adviesverkoopprijs € 8,95

multi-star

® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

 

Mulchen

Zodra de bodem is opgewarmd (mei-augustus) is "mulchen" de ideale oplossing voor een stralend gazon. Mulchen betekent dat het afgemaaide gras door het mes een aantal malen wordt doorgesneden en in fijn versnipperde vorm terug over het gazon wordt uitgestrooid. Dit afgemaaide gras bevat waardevolle voedingsstoffen, die het gazon voeden. Daarnaast beschermt deze mulchlaag het gazon tegen uitdrogen. Bovendien is het een comfortabele maaimethode, aangezien het grasafval niet afgevoerd hoeft te worden. In diverse gemeenten kan dat zelfs een behoorlijke kostenbesparing opleveren!

WOLF-Garten heeft meerdere modellen gazonmaaiers die beschikken over het CCM-systeem. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de BLUE POWER gazonmaaier. Deze maaiers zijn licht van gewicht, hebben een maaibreedte van 34, 37 of 40 cm, een ergonomische, inklapbare duwboom en een centraal instelbare maaihoogte. De kruislings geplaatste messen maken tot 200 snijbewegingen per seconde en de kabelbescherming en ''Flick-Flack

®'' kabelgeleiding zorgen voor veilig werken. Grootste voordeel is de verlaging van het energiegebruik tot wel 50%! Over milieuvriendelijk gesproken…

Product:

Elektromaaier BLUE POWER

adviesverkoopprijs v.a. € 239,00

 

Een nette buxushaag

In het voorjaar is het weer heel geschikt om de buxushaag te snoeien. Het is belangrijk om op een bewolkte dag of in de avond te snoeien, want daarmee wordt verbranding van de buxusblaadjes voorkomen. De ideale vorm van een geknipte haag is aan de onderkant breder dan aan de bovenkant (trapezevorm). De haag krijgt dan overal voldoende licht en zo wordt voorkomen, dat deze aan de onderkant kaal wordt. Begin met het knippen aan de zijkanten, van onderen naar boven en daarna de bovenkant.

Een goede hulp voor deze klus is de LI-ION POWER

® Accu BS 80. Ook voor het snoeien en creëren van de mooiste vorm is deze buxusschaar zeer geschikt. En voor het snijden van de graskanten. De Accu BS 80 is verkrijgbaar in een duurzame bewaarkoffer met 10 EM grasmes en oplader. De accuschaar is eenvoudig om te bouwen tot grasschaar, heeft een gewicht van 0,9 kg, een looptijd van 100 minuten en laadtijd van 6 uur.

Product:

LI-ION POWER

® Accu BS 80 + 10 EM adviesverkoopprijs € 97,50

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist