Tuinonderhoud maart

Goede basis

Na de winter is het openscheuren van de bodem de belangrijkste activiteit voor de bodem. De verharde en samengeperste aarde wordt intensief losgemaakt, frisse lucht en water hebben de kans om weer tot de wortels door te dringen. Een goede basis van de bodem zorgt voor een perfecte groei van planten en bloemen in de zomer. Handige gereedschappen hierbij zijn: een cultivator, woeler of krabber.

Producten:
multi-star® krabber BA-M adviesverkoopprijs € 10,95
multi-star® woeler BE-M adviesverkoopprijs € 15,95
multi-star® cultivator BO-M adviesverkoopprijs € 21,95
multi-star® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

Laat uw gazon niet stikken!
De winter is voorbij, het gazon heeft u hard nodig. Want tijdens de koude wintermaanden hebben mos en gazonvilt de kans gekregen om zich volop te ontwikkelen. En daardoor is het gazon is er niet mooier op geworden. Het is daarom de hoogste tijd om de handen uit de mouwen te steken om er voor te zorgen dat het gazon er weer als een plaatje uit gaat zien. Zonder al te veel moeite, tijd en geld kunt u van uw wintergazon een droomgazon maken.
Een dikke laag mos en gazonvilt verhinderen de toevoer van lucht, water en voedingsstoffen. Net zoals een spons neemt een viltlaag water op en houdt het vast. Zo kan het gebeuren dat ondanks voldoende watertoevoer de wortels niet voldoende voedingsstoffen krijgen, waardoor de grasplanten zich alleen aan de oppervlakte gaan ontwikkelen. Bovendien kunnen er in de dikke viltlaag gazonziektes, zoals sneeuwschimmel ontstaan. Kortom, allemaal ongewenste effecten die bestreden moeten worden. Een simpele handeling kan er voor zorgen dat het gazon er weer voor een jaar tegen kan, te weten verticuteren!

Producten:
Verticuteermachine UV 29 EV adviesverkoopprijs € 185,00
Verticuteerkam UG-M 3 adviesverkoopprijs € 23,95
multi-star® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

Voorjaarssnoei
Klim- en slingerplanten, zoals bv. de Clematis, die na de langste dag bloeien, moeten direct na de bloei gesnoeid worden. Ook voor de kuipplanten, welke in de winter veelal zijn gebruikt om een mooi aangekleed terras te creëren, is dit het ideale moment om ze flink terug te snoeien. Hierdoor blijft de vorm mooi en zal de vertakking verbeteren.

Producten:
Bloemen- en plantenschaar RR 1500 adviesverkoopprijs € 12,50
Takkenschaar RR 650 T adviesverkoopprijs € 49,95

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinonderhoud?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist