Tuinonderhoud juni

Drie in een


Drie in een!

Er vallen in de zomer maar weinig blaadjes van de bomen, maar er is altijd wel tuinafval, dat opgeruimd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan maaiafval, of aan blaadjes uit de vijver. Voor dit schoonmaakwerk heeft WOLF-Garten een nieuwe multi-star® gereedschapskop ontworpen, de multifunctionele multi-star® DR-M 3-in-1 hark heeft drie functies: door de bijzondere vormgeving is deze innovatieve multi-star® gereedschapskop niet alleen als hark of schep te gebruiken, maar dankzij de soft-grip handgreep ook als handgereedschap. Met een werkbreedte van 50 cm heeft u het tuinafval binnen aanzienlijke tijd opgeruimd. Een ideale hulp voor iedere tuinierder!

Producten:

multi-star

® DR-M 3-in-1 hark adviesverkoopprijs € 21,95

multi-star

® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

multi-star

Een nette graskant

Het is zomer en het is heerlijk weer om buiten te zitten. Alles moet er piek fijn uitzien en zo ook het gazon. Naast het maaien van het gazon, moeten de graskanten er ook keurig uitzien. Een handige hulp voor deze klus is de nieuwe grastrimmer LI-ION POWER

® GTA 700. Het unieke aan deze grastrimmer is, dat hij werkt op een sterke accu. Zo heeft u geen last meer van een lastige kabel, die door heel de tuin meegenomen hoeft te worden. De draaddoorvoer functioneert heel eenvoudig automatisch en de telescoopsteel zorgt voor een ontlaste rug, door de verstelbare werkhoogte. Met een laadtijd van 1,2 uur houdt de accu het 20 minuten vol. De trimmer beschikt over de "Trim and Edge" functie voor nette graskanten. Deze trimmer maakt deel uit van het WOLF-Garten accuconcept, in dit assortiment is ook een bladblazer, heggenschaar, kettingzaag en kettingzaag op steel uitgebracht. Allemaal werken zij op een sterke LI-ION POWER® accu, onderling uitwisselbaar zodat de looptijd eenvoudig kan worden verlengd.

Product:

Trimmer LI-ION POWER

® GTA 700 adviesverkoopprijs € 139,95

Nu ook op benzine

Door die warme zomerzon begint alles goed te groeien, zo ook de heg. Overal beginnen takken uit te schieten, die weer netjes kort geknipt moeten gaan worden. WOLF-Garten heeft een nieuwe heggenschaar uitgebracht. Deze keer een benzine uitvoering. Deze heggenschaar is de ideale uitkomst voor iedereen, die zonder kabel aan het werk wil en voor een langere tijd aan het werk zal zijn. Dit nieuwe model, genaamd HSG 55, heeft een sterke 2-takt motor, messen met een quickstop van minder dan 0,5 sec en een snijbreedte van 55 cm.

 

Product:

Benzine heggenschaar HSG 55

adviesverkoopprijs € 229,00

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist