Tuinonderhoud juli

Een mooi uitzicht!

Een mooi uitzicht!

Wanneer u in de tuin kijkt is de kans groot dat er af en toe ook wat uitgebloeide planten tussen staan, het is verstandig om deze uit uw bloembed te verwijderen. U heeft dan weer een mooi plekje vrij om weer nieuwe, frisse bloemen te planten. Gebruik voor dit klusje bijvoorbeeld het bloemenschepje van WOLF-Garten. Door de beschermende functie van het handvat voorkomt u blaarvorming. Om vieze handen te verkomen zijn de WOLF-Garten tuinhandschoenen een ideale uitkomst. Zoals bijvoorbeeld de fijngevoelige handschoen voor de middelgrote hand. Deze zijn prima te gebruiken voor precieze karweitjes zoals planten en ompotten.

Producten:

Bloemenschepje LU-2K

adviesverkoopprijs € 8,95

Balkonhandschoen GH-BA

adviesverkoopprijs € 6,50

 

Aan het maaien geslagen

Om van een mooi gazon te kunnen genieten raden wij u aan om het gazon 1 of 2 keer per week te maaien, afhankelijk van de groei. In droge periodes minder vaak maaien en het gras op een hogere stand afrijden. Om uitdroging door te grote verdamping tegen te gaan kan men bij warm weer met maaien beter wachten tot 's avonds. Het net pas gemaaide gras verliest nu namelijk veel sneller zijn vocht dan normaal. Wanneer u een gazon tot ongeveer 300 m

2 heeft raden wij u bijvoorbeeld de Blue Power 34 E aan. Deze elektrische gazonmaaier is niet alleen goed voor uw gazon, maar ook voor het milieu. De Blue Power modellen gebruiken namelijk 50% minder energie! Ook is dit model uitgevoerd met een CCM-systeem (maaien, vangen of mulchen) want nog vaker dit jaar van pas kan komen!

Product:

Blue Power elektrische gazonmaaier 34 E

adviesverkoopprijs € 239,00

Bonte kleuren

Voor een mooi kleurrijk geheel in de tuin is het een tip om de groene takken bij de bontbladige heesters of bomen weg te snoeien, anders heeft u de kans dat ze gaan overheersen. Wij raden u aan om voor deze klus bijvoorbeeld de nieuw snoeischaar RS 4000 Premium Plus te gebruiken. Deze is namelijk ook in te zetten voor het snoeien van dikke takken en de messenspanning is nauwkeurig instelbaar. Met zijn precies geslepen messen met anti-kleeflaag en onverliesbare veer is deze snoeischaar een prima hulp. Voor het snoeien van de takken in hoge bomen kunt u gebruik maken van de multi-star

® Boomschaar RR-VM. Deze is te gebruiken voor takken tot 40 mm ø en de werkhoek is variabel in te stellen. Bij deze boomschaar is de multi-star® vario-steel ZM-V 4 ideaal om bij de hoogste takken te kunnen komen.

Producten:

Snoeischaar Premium Plus RS 4000

adviesverkoopprijs € 22,95

multi-star

® boomschaar Vario RR-VM

 adviesverkoopprijs € 59,50

multi-star

® vario-steel ZM-V 4

 adviesverkoopprijs € 39,95

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist