Tuinonderhoud februari

vriendjes in de tuin

De kans dat de tuin er op het moment niet heel fleurig uit ziet is groot. Wel kunt u er zelf voor zorgen dat het toch leuk wordt om naar buiten te kijken. Het is voor de vogels en egels op het moment niet makkelijk om voedsel te vinden, maar gelukkig kunnen zij ook op u rekenen?

Hang mezenbollen in de bomen, leg vogelvoer in de het huisjes en laat de takjes liggen zodat insecten zich daar gaan verzamelen.. dit is een heerlijke maaltijd voor de egels! Zij zullen u erg dankbaar zijn en u kunt genieten van een prachtig uitzicht wanneer u naar buiten kijkt.

De sneeuw en viezigheid komt ook naar binnen
Wanneer er een pak sneeuw ligt of als het veel regend en u komt thuis in uw warme huis, bent u blij wanneer u snel naar binnen kunt gaan. Het gevolg daarvan is dat u wel alle viezigheden die nog aan uw schoenen plakt en natte afdrukken mee het huis in neemt. Om uw tegels weer netjes schoon te krijgen biedt WOLF-Garten de multi-star® schrobber en de multi-star® trekker/schrobber aan. Zo heeft u binnen een korte tijd de vloer weer blinkend schoon! Voor beide multi-star® gereedschapskoppen worden de essenhouten stelen aanbevolen. Deze stelen zijn verkrijgbaar in een lengte van 140, 150 en 170 cm.


Producten:
multi-star® schrobber BS 40 M adviesverkoopprijs € 14,50
multi-star® trekker/ schrobber BW 45 M adviesverkoopprijs € 18,95
multi-star® houten stelen adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinonderhoud?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist