Pokon gazonverzorging

Perfecte grasmat door simpel een-tweetje

Groenspecialist Pokon introduceert dit voorjaar de simpelste gazonverzorging ooit. Door slechts eenmaal in voorjaar en zomer te voeden wordt het gazon toch permanent groen en gezond. Onkruid en mos worden eenvoudig buitenspel gezet!Speels gemak
Tot voor kort betekende gazonverzorging een veelvoud van verschillende handelingen. Met het nieuwe gazonpakket, dat bestaat uit twee producten, heeft Pokon het gebruiksgemak sterk vergroot en de handelingen beperkt tot één per seizoen. Het lentepakket Pokon Gazonmest met kalk bevat alle ingrediënten en voedingstoffen die het gazon nodig heeft om te herstellen van de winterperiode. Je strooit het één keer in maart of april. Zo’n twee maanden later strooi je korrels uit het zomerpakket Pokon Supergroen op het gazon. De voedingskorrels bevatten met name magnesium en geven het gras voldoende kracht voor de zomermaanden. Het resultaat zie je al na een paar dagen!

Aan de slag
Het Pokon lente- en zomerpakket is mede ontwikkeld door experts die niets anders doen dan topkwaliteit grasmatten verzorgen van voetbalclubs, golfbanen en parken. Het gazonpakket is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen van 1 kg (voor kleine gazons) tot 20 kg (voor grote gazons). Ideaal is om het gazon vlak voor een regenbui te behandelen. De voeding wordt dan goed opgenomen door het gras. Bij droog weer dien je, na het strooien, meteen even te sproeien.

Maaien en sproeien
Om de perfecte grasmat te houden is het raadzaam om niet te kort te maaien. Een grashoogte van 4 cm is optimaal. Vergeet niet om bij droog weer goed te sproeien. Het beste tijdstip is in de vroege ochtend of ’s avonds.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinonderhoud?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist