Rolf Benz Tuinmeubelen

Outdoor schommelstoel

Schommelen in een schommelstoel is ultiem ontspannen. Dit was voor Rolf Benz de inspiratie voor de YOKO outdoor schommelstoel. Deze outdoor variant kenmerkt zich door een elegante look die wordt gecreëerd door het aluminium frame dat verkrijgbaar is in antraciet of wit. Hoogwaardige lopers van teakhout zorgen voor een aangenaam schommelgevoel. Het ‘schommelgedeelte’ is vervaardigd uit hoogwaardig Teak.

De finishing touch wordt verzorgd door de prachtige stoffering die in meerdere kleuren en uitvoeringen leverbaar is en is uitgevoerd in 100% waterafstotend vlek en schimmelwerend polyesterweefsel. Een zachte relaxte zitplek wordt gegarandeerd door de hoogwaardige vulling van kussens en zitting. Het delicate uiterlijk maakt de schommelstoel tot een echt hoogtepunt van elke tuin of terras.

Deze schommelstoel is onderdeel van een compleet outdoor meubelprogramma met loungebanken, tafels en eetkamerstoelen. Het ontwerp is van de Milanese designer Toan Nguyen.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist