Borek parasols

opvallende primeurs

Voor het aankomend voorjaar introduceert Nederlands marktleider Borek in 2012 drie regelrechte primeurs in parasol-land. Blikvanger ‘Monroe’, de al even opvallende ‘Flower’ en de vrijhangende parasol Stresa vormen samen de drie nieuwkomers aan het doorgaans behouden parasol-front. Borek Parasols uit Oisterwijk werkt intensief samen met jonge ontwerpers en vormgevers, die functionaliteit en design op aanstekelijke wijze weten te combineren. Het resultaat van deze samenwerking is een nieuwe generatie parasols, uitgevoerd in de betrouwbare en gedegen Borek-kwaliteit.

MONROE
Het helderwitte model Monroe, heeft een doorsnede van 3,5 meter en is uitsluitend in wit verkrijgbaar. Zowel in- als uitgeklapt is de uitbundige parasol een fraai design accent. In de juiste setting en met het bijbehorende decor, biedt de Monroe ongekende toepassingsmogelijkheden.

FLOWER
Ook het nieuwe model parasol ‘Flower’ is uniek in design en uitvoering. Origineel design in een luchtige en weersbestendige acryl-uitvoering en verkrijgbaar in helder wit, geel, lichtgrijs, royal blauw en zwart. De speelse openingen geven de Flower - met een doorsnede van 2 meter - een uiterst zonnige look. Maar ook prijstechnisch valt deze parasol met RVS stok in een uiterst gunstig segment.

STRESA
Een ware eyecatcher is de vrijhangende parasol Stresa met een geanodiseerd aluminium frame. Een strakke vlakke uitvoering en verkrijgbaar in vier kleuren. Met een diameter van 3.5 meter of vierkant 3x3 meter biedt de parasol een zee aan schaduw op elke gewenste plek

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*