WOLF-Garten tuingereedschap

3-in-1 Tuinschaar

WOLF-Garten weet hoe het werkt in de tuin. Je wilt alles het liefst tot in de puntjes verzorgd, maar ook tijd over hebben om ervan te genieten. Deze handige 3-in-1 set werkt op een sterke accu en heeft drie verschillende opzetstukken. Hiermee kunnen een buxusplant, het gras én vormstruiken eenvoudig worden bijhouden. Met een volle accu kun je zo’n 50 minuten werken. De accuschaar is licht van gewicht en heeft een comfortabel handvat.

DeWOLF-Garten Li-ion Power Finesse 50 accuschaar heeft een duurzame lithium-ionen accu van 3,6 Volt, drie opzetstukken en een oplader. De schaar weegt slecht 500 gram en is voorzien van een soft grip handvat dat ook geschikt is voor kleinere handen. De fraaie verpakking dient tevens als oplaadstation. Met een laadtijd van slechts 4 uur is de accu weer op vol vermogen.

5 Tips voor buxusverzorging
De buxus is een buitengewoon weerbare, krachtige en toch weinig eisende plant. De beste periode om een buxus te planten is in maart/april en oktober/november.

1.De buxus groeit het beste op een kalkhoudende, leemachtige grond die goed doorlatend is.
2.Snoeien? Hoe vaker, hoe beter. Dus het liefst vierwekelijks, maar:
3. Snoei de buxus alleen in het hoogseizoen: van april tot september, als de zon weg is.
4. Hoe vaker de buxus wordt gesnoeid, des te meer water hij nodig heeft.
5. Geef de buxus bij warm weer dagelijks water en dan het liefst ’s avonds.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist