WOLF-Garten

X-tra Clean

Het huis, de patio en het balkon kunnen twee keer zo snel en efficiënt worden schoongeveegd met de nieuw ontwikkelde X-tra Clean-serie van WOLF-Garten. De vijf bezems en reinigingsopzetstukken klik je op de multi-star® steel, die ook met andere gereedschappen gebruikt kan worden. Dankzij de X-vormige, overlappende plaatsing van de haren wordt vuil extra grondig en snel van zowel droge als natte oppervlakken verwijderd. De afgeronde vorm van de borstel vereenvoudigt het reinigen op krappe plaatsen en in hoeken en beschermt het meubilair tegen beschadigingen.  

 

In totaal zijn er vijf nieuwe bezemopzetstukken: de stevige haren van de 40 cm brede straatbezem en de 35 cm brede schrobber maken moeiteloos binnenplaatsen, straten en terrassen schoon. De bezem met fijne haren, met een breedte van 35 cm, verwijdert fijn stof en licht vuil in huis. De terrasbezem, die ook 35 cm breed is, is perfect voor balkons, tegels, smalle paden en trappen. Het assortiment reinigingsapparatuur wordt gecompleteerd met de multi-star® watertrekker met een breedte van 45 cm met geïntegreerde schrobstang.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist