Tuinoplossingen van PARKSIDE

Van tuinslang en sproeier tot buiten douchen

Met het zomerseizoen voor de deur staat regelmatig water geven weer hoog op de agenda. Maar geen zorgen, de slimme besproeiingsapparaten van PARKSIDE zijn hier om kostbaar water te besparen. Of je nu bloemen, kruiden of struiken in je tuin hebt, met de praktische bediening van PARKSIDE worden ze in een handomdraai bewaterd. En na een dagje tuinieren kun je zelfs een verfrissende douche nemen onder de nieuwe PARKSIDE tuindouche.

PARKSIDE draaibare wandslanghaspel
Bereik elke hoek van je tuin met gemak dankzij het handige 180° draaibare ontwerp van de wandslanghaspel. Met het automatische oprolmechanisme en de geïntegreerde slanggeleider is het opbergen van de slang een fluitje van een cent. 

PARKSIDE ECO LINE Multifunctionele tuinsproeier
Kies voor een fijne, uitgebreide of gerichte besproeiing van je tuin met de multifunctionele sproeiers van PARKSIDE. Gemaakt van 65% gerecycled plastic en voorzien van een mechanisch vergrendelingsmechanisme voor een constante waterstroom.

PARKSIDE ECO LINE Cirkelsproeier en Vierkante sproeier
Besproei je tuin efficiënt en milieuvriendelijk met de gerecyclede sproeiers uit de ECO-LINE serie van PARKSIDE. Deze weerbestendige vierkante- en cirkelsproeiers zorgen voor een gelijkmatige besproeiing van oppervlakken tot 250 vierkante meter. 

PARKSIDE zonnedouche 18 Liter
Transformeer je tuin in een wellnessoase met de 18 Liter zonnedouche met aparte voetendouche van PARKSIDE. Het water wordt tot een temperatuur van 60 graden verwarmd door zonnestraling.  Dankzij het weerbestendige ontwerp en de geïntegreerde watertank geniet je van een verfrissende douche, zelfs in de kleinste tuinen.

PARKSIDE tuinslang 5-laags - 30m
Laat het water stromen met de 30 meter lange, vormvaste en flexibele tuinslang van PARKSIDE. Dankzij het knikbestendige materiaal en de UV- en vorstbestendigheid kan deze slang het hele jaar door buiten worden gebruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist