Nieuwe snoerloze trimmers van Gardena

Turbotrimmen met accu

De nieuwe snoerloze trimmers van GARDENA zijn superlicht en houden het extra lang vol. Met de capaciteit van een volle lithium-ion accu trim je bijvoorbeeld in één keer de randen van twee voetbalvelden superstrak!Lichtgewicht
Een trimmer is met name voor gazonranden een praktische manier om weelderige groei aan te pakken. GARDENA breidt dit jaar haar collectie trimmers uit met drie nieuwe modellen die allemaal uitgerust zijn met nieuwe krachtige lithium-ion wisselaccu’s. De nieuwe accutrimmers EasyCut en ComfortCut zijn eenvoudig in gebruik en echte lichtgewichten. Het gewicht verschilt per model, maar zelfs de krachtigste trimmer weegt slechts2,8 kg. Alle trimmers zijn intuïtief te bedienen en worden aangedreven door een krachtige accu (18volt, 2.0Ah lithium-ion) met permanent inzicht in het laadniveau.

Functies
De nieuwe trimmers hebben een ergonomisch ontwerp. De startknop bevindt zich midden op het comfortabele handvat en de steel pas je naar wens aan op je eigen lichaamslengte. Ook het voorste handvat is met één knop instelbaar zodat je altijd optimale grip hebt. De snijkop is eenvoudig in te stellen met een voetpedaal. Afhankelijk van het model kun je verschillende functies activeren, zoals eenvoudig trimmen onder tuinmeubels of trampolines of de kop draaien voor overhangende graskanten. In één simpele beweging klap je een wiel uit en werk je de randen van het gazon gemakkelijk nauwkeurig en strak af.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist