Garden tuingereedschap

Hé Siri, geef de tuin water

Van thermostaat tot tuinbesproeiing en van verlichting tot robotmaaier; met smartphone of tablet kun je tegenwoordig haast alles op afstand bedienen. Om te voorkomen dat je voor elk apparaat een aparte app nodig hebt, is een centrale bediening via Apple HomeKit of IFTTT (If This Then That) een uitkomst. Vanaf nu kunnen daarop ook de slimme apparaten van tuinspecialist Gardena zoals robotmaaier en tuinbesproeiing worden aangesloten. Met één app kun je de slimme apparaten in huis en tuin bedienen en automatisch op elkaar afstemmen. Bovendien zijn ze aan te sturen met spraakherkenning via Siri, Alexa of Google Assistent.

Eenvoudig
Via de Gardena-app stel je bijvoorbeeld de robotmaaier of tuinbesproeiing in. Dat gaat snel en je krijgt direct advies over de optimale instellingen. Als dat gedaan is, voeg je de Gardena-apparaten toe aan Apple HomeKit of IFTTT. De virtuele assistenten Siri, Google en Alexa staan vervolgens ook direct klaar om de opdrachten door te geven aan bijvoorbeeld de robotmaaier of tuinbesproeiing. Door de integratie in IFTTT en Apple HomeKit kunnen nog meer slimme apparaten op elkaar afgestemd worden. Dan reageert de tuinbesproeiing direct op actuele en lokale weersomstandigheden maar kun je nu ook complete werkschema’s in en om het huis instellen.

Gardena smart system
Gardena heeft in 2016 het smart system voor automatische tuinverzorging geïntroduceerd. Inmiddels zijn er zo’n 20 slimme tuingereedschappen waaronder robotmaaiers (voor grote en kleine gazons), sensoren, besproeiingscomputers en waterpompen. Omdat je op het Gardena smart system ook robotmaaiers van Husqvarna en slimme toezichtcamera’s van Netatmo kunnen aansluiten, betekent dit dat je ze nu ook automatisch via Apple HomeKit en IFTTT kunt aansturen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist