Hilhout tuinhout

elan excellent

Hillhout is al vanaf 1970 leverancier van bijzondere producten voor de tuin. Bijzonder door bewust te kiezen voor verduurzaamd tuinhout met oog voor toepassingsmogelijkheden én het milieu. FSC- en PEFC-gecertificeerd. Een A-merk met unieke, innovatieve producten wat betreft design, afwerking en levensduur. 10 jaar garantie tegen houtrot is ons bewijs.

UITBREIDING ELAN-LIJN VAN HILLHOUT
Hillhout heeft haar succesvolle productlijn Elan, bestaande uit een tuinscherm met bijpassende deur en verschillende soorten bloembakken, nu uitgebreid met een rechthoekige bloembak, een sidetable en een terrasvijver. Combinaties van deze Elan-producten, allemaal met hetzelfde design, vormen een stijlvol geheel.

ELAN SIDETABLE EXCELLENT
Inspelend op de toenemende behoefte van de consument om leuke voorwerpen te etaleren in eigen tuin of op balkon heeft Hillhout haar designlijn Elan uitgebreid met een sidetable. Een speciaal plekje voor leuke accessoires of dat bijzondere vakantiesouvenir. De verfijnde vormgeving van de Elan Sidetable past uitstekend bij een eigentijdse tuinstijl of zelfs in een modern interieur. Want geverfd in een kleurtje naar eigen smaak kunt u het tafeltje ook heel goed toepassen in hal, badkamer of keuken.

Het bovenblad en de 2 schappen van het Elan-tafeltje zijn gemaakt van houten balkjes met ca. 1 cm tussenruimte wat een fraai lijnenspel oplevert. De Elan Sidetable is natuurlijk ook bruikbaar als tuinwerk- of oppottafel.

Elan Sidetable Excellent (hxbxd) 90 x 100 x 45 cm

ELAN TERRASVIJVER EXCELLENT
Ook consumenten met een kleine tuin, terras of slechts een balkon kunnen nu genieten van een waterpartij, eventueel met vissen en waterplanten, of een drinkplek voor de vogels. Maar ook binnenshuis, toegepast als aquarium/binnenvijver, is het effect verrassend rustgevend. De verfijnde vormgeving van de Elan Terrasvijver past uitstekend bij de moderne woonstijl en de vijver neemt maar weinig ruimte in. De zijkanten van de Elan Terrasvijver zijn gemaakt van houten balkjes met ca. 1 cm tussenruimte wat een fraai lijnenspel oplevert. De terrasvijver bestaat uit een vijvergedeelte dat is uitgevoerd met een zwarte waterbak en een smal gedeelte dat als bloembakje dienstdoet.

Elan Terrasvijver Excellent (hxbxd) 32 x 89 x 89 cm

ELAN BLOEMBAK EXCELLENT
Hillhout heeft haar collectie Elan-bloembakken uitgebreid met een rechthoekig model. De Elan-bloembakken kenmerken zich door een verfijnde vormgeving en zorgen voor het nodige groen op bestrating, terras of balkon. De zijkanten van de Elan-design-bloembakken zijn gemaakt van houten balkjes met ca. 1 cm tussenruimte wat resulteert in een fraai lijnenspel. In de bloembak zit een sterke bodem en een zwarte binnenzak (textieldoek) om te voorkomen dat er tuinaarde wegspoelt. Alle bloembakken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en bovendien verduurzaamd met 10 jaar garantie tegen houtrot.

Elan Bloembak Excellent 120/50

(hxbxd) 30 x 120 x 50 cm

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist