Gitttec

Korven


Een rotswand als afscheiding in een kleinere tuin. Natuurlijk, strak en ook nog op een kleine oppervlakte. Een tijdloze muur langs de openbare weg. Vriendelijke uistraling, veilig voor wandelaars en niet geschikt voor graffiti. Geschikt voor grotere projecten als alternatieve grondkering. Gitttec is eindeloos te gebruiken , zeer duurzaam in gebruik en onderhoudsvrij.

Onbeperkte creativiteit

Naast de vele toepassingen zijn de Gitttec korven ook onbeperkt te vullen met een materiaal naar keuze. De korven staan voor u klaar, zegt u maar wat u er in wilt hebben:  Grote grove stenen om de robuustheid van uw ontwerp te accentueren, kleine fijne stenen voor een rustige uitstraling of een natuurlijke begroeiing voor een optimale natuurlijke uitstraling.

Kwaliteit en Snelheid

Gitttec vergelijkbaar met andere korven? Dan vergist u zich. Gitttec is naast de grenzeloze gebruiksmogelijkheden ook nog eens zeer makkelijk te plaatsen. De korven van Gitttec zijn makkelijk te transporteren, superlicht en in een handomdraai door één persoon te plaatsen.

En ondanks het lichtgewicht toch superstabiel door zijn L-vormig model.

Daarnaast zijn Gitttec korven kwalitatief hoogwaardige verzinkte korfsystemen en tevens perfecte drainagesystemen.


Kijk voor meer informatie op: www.gitttec.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist