De Groene Sector Vakbeurs

10, 11 en 12 januari 2012 Hardenberg

Op 10, 11 en 12 januari 2012 vormt Evenementenhal Hardenberg voor de 13e keer het hart van de groene branche tijdens De Groene Sector Vakbeurs! Alle facetten rondom de groene sector zijn bijeen bijeengebracht op één locatie. Verdeeld over 6 hallen staan bedrijven gericht op u als hovenier klein- en groot groen, boomkwekerijen, tuincentra, gemeente groenvoorzieningen en tuin- en landschapsarchitecten. Een beurs met een duidelijk hart ook. Planten en bomen staan er helemaal centraal, maar ook materieel, machines, inrichtingsmaterialen als verlichting of bestrating of hout.


De verkiezing van de duurzaamste hovenier van 2011 heeft 10 januari zijn ontknoping!
De verkiezing heeft als doel het uitdragen van de duurzaamheids gedachten en het MVO ondernemen in het groenvak. Tevens om te laten zien hoe duurzaam de groenvoorzieners in Nederland aan het werk zijn en wat voor kansen en mogelijkheden er zijn op dit vlak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinieren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist