Betafence hekwerken

CREATIEF HEKWERK WORDT BELOOND

Het was een complete verrassing voor de familie Huijten uit Kerkrade om de hoofdprijs in ontvangst te mogen nemen. Haar creatieve aanpak van een hekwerk tussen de buren werd beloond met een Grandhall-barbecue. Niet zomaar een barbecue, maar een bijna professionele buitenkeuken.Eerder dit voorjaar lanceerde Betafence haar consumentenactie, waarmee ze de creativiteit in het plaatsen van hekwerken wilde stimuleren.

Een hekwerk is niet alleen functioneel en saai, maar kan een fraaie toevoeging zijn in het ontwerp van de tuin. Groencentrum Bok uit Heerlen begreep de wensen van zijn opdrachtgever goed en zorgde ervoor dat de erfafscheiding geheel in het beeld van het tuinontwerp past.

Consumenten die in de actieperiode een mooi tuinproject realiseerden met één van de deelnemende producten uit het Betafence-afrasteringsassortiment en daarvan een overtuigende foto instuurden, maakte kans op de hoofdprijs. Er waren inzendingen gerealiseerd met Pantanet, Zenturo en Bekafor Classic.

Ook de families Huijten en Borger uit Kerkrade gingen als buren de uitdaging aan. De realisatie van de familie Huijten werd door de jury, onder toezicht van notaris Van Ark, uitgeroepen tot meest geslaagde creatie. Juryleden Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, en Adriaan Koppens van Tuinen.nl, hielden bij hun beoordeling rekening met een aantal factoren. Belangrijke elementen waren de integratie van het hekwerk in de tuin en de verwachte aanblik van het geheel op langere termijn. Daarnaast waren uiteraard ook de functionaliteit en het ‘fun’-gehalte, en de creativiteit die aan de dag werd gelegd, doorslaggevend.

De familie Huijten is blij met de prijs. “Natuurlijk gaan we de buren ook uitnodigen. Samen genieten van een mooie afrastering én van een gezellige barbecue.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hekwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist